Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umięśniony dres

Problem Cycatej blondyny to Wygląd --- paskudny wygląd :/

Polecane posty

Gość Umięśniony dres

Nie mam racji?

Gość Umięśniony dres
jest tu ta ropucha czy nie?

Gość wszystkowiedzący mądrala
wygląd ma paskudny ale cyce jak Mont Everest

Gość krówka ciągutka;)
oj tam tam prowo,brzydoty i inne piepszoty ,ja dosyć dawno już zaiważyłem że największe wzburzenie wywołuje w ludziach porządnych (a za taką mam gromolke itp) pewna doza przenikliwości ;) Wolę już raczej zareagować na post zgodnie z zamiarem jego twórcy ,poparty nawet pewną dozą wywołanego u siebie zacietrzewienia ;)Z pewną dozą przenikliwości jest niestety ten problem że osobą w pocie czoła konstrującymi dany post mający nas czy to motywować,demotywować zas najczęściej sprawdzać;)nie życzy sobie psucia zabawy przed jej ukonczeniem (tak naprawdę to nie zyczy też sobie świadomości jakiejkolwiek zabawy ;) przedwczesne ukonczenie testu odobierane jest jako co przyznam jest dla mnie dość krzywdzące -"oszukanie oszusta";) krzywdzące gdyż zakłada złą wole ,zły charakter i inne niezdrowe fluktuacje ;)łatwo być wtedy pomówionym choćby o ...regres..;D (w życiu bym nie przyłożył ręki do czgos takiego;) no a przecież tak oni jak i ja zaczynamy i konczymy dzień od ...dezyderaty..:D (rozumiem że co do mnie nie było tej pewności..:)