Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pravviatan

Pobiła mnie dziewczyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wracałem pijany do domu ( kolega postawił mi warkę w puszce ) i pomyliłem drzwi i wszedłem do cudzego domu. No i zobaczyłem taką ładną dziewczynę. Ale mnie świerzbiło żeby ją macnąć i macnąłem a ona nagle jak pierdzielneła mnie łokciem w oczy to teraz siedzę w swoim domu z lodem na twarzy :( Kiedy ja w końcu przestane być prawiczkiem ? :(

Gość ..NATALA..
:D:D:D

Gość ta_zza_rogu
Jaa ;D No pomyśl co se dziewczyna musiała pomyśleć. Pijany chłopak do domu wchodzi. A jakby była naga, to co? Rzuciłbyś sie na nią? Przeprosiłeś chociaż?

Gość koralowa rafa
Pijany wracałes po jednym piwie? No to ja nie wiem ile masz lat, może 8? Walnięcie łokciem to nie pobicie!

Macnąłem ją bo liczyłem na to że przestanę być prawiczkiem bo się wtedy na mnie skusi a tu taki klops :( Chyba będę taki sam jak mój brat Levviatan :( Nawet po 20-stce nie zamoczę a juz mi tylko 5 miesięcy brakuje :(

Oblubienica Bardzo Cię lubię , tak samo jak mój brat :) Czy mogłabyś mnie rozprawiczyć ? :)

Gość ,,,aaa
Zajebista zgrywa z Levviatana:)

Gość ta_zza_rogu
Będziesz miał 20 lat? No to jeszcze nie jest tak źle. Chcesz to zrobić z jakąś dziewczyną nieznaną, tylko po to żeby nie być prawiczkiem? No to powodzenia. ;/ Poczekaj aż poznasz dziewczynę którą pokochasz. ;)

Oblubienica To podwiń kieckę to wsadzę ci :) Tylko musisz go złapać w rękę i nakierować aby trafił do dziórki :(

Oblubienica Do obu dziórek chcę wejść :) Dasz mi w końcu czy nie bo nie mogę się doczekać :)

Gość mhmm26
Ciesz się koleś, ze jaj Ci nie urwała, wtedy to lipa, prawiczek do końca życia

dobrze że nie było jej faceta on by Ci wtedy dopiero łomot sprawił szpital na 100%