Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na samą siebie :(

z Facetami !!!!!!!!

Polecane posty

Powiem wam że czasem mam ich dość i ich wogóle nie rozumiem.Powiem tak,małam przyjaciela po rozwodzie z mężem.Pisaliśmy,czasem sie spotykaliśmy mogliśmy rozmawiać o wszystkim godzinami trwały nasze rozmowy nie chodzi tu o sex bo nic mędzy nami nigdy nie było.Ale pod wpływem alkocholu fakt czasem wchodziliśmy na różne tematy.Przyszedł czas po jakimś roku że się zakochałam w nim powiedziałam mu o tym. On powiedział że bał się tego że tak się to skączy bo chciał się ze mna przyjażnić.Oki i tyle,znalazłam faceta wtedy pan A znów się pojawił poczółam sie jakby był zazdrosny.Przyjeżdzał dzwonił itd.Choć wiedział ze mam faceta.Potem niestety nie ułożyło sie nam po 3 mies się roztaliśmy. I teraz Pan A znów pojawił sie w moim życiu choć ja go unikam ,staram się ograniczać to teraz on stara sie nawiązać ze mna kontakt;( ale niewiem czy tego chce. Kurcze przeciez wiedział co do niego czuje ,czemu znów się odzywa.Dał by spokój bym zapomniała a tak niewiem o co mu chodzi.

Gość bardzowielkiecyce
zrób mu lodzika i będzie OK

Powiedział mi ostatnio ze jestem jedną kobieta która go rozumie ,rozweseli której może powiedzieć wszystko że sam jest tym zaskoczony,że ma do mnie szacunek itakie tam.Znam go od kilku ładnych lat.Tylko nie rozumiem po co te gierki i o co mu chodzi?

no jasne lodzika heh takie do lodzika to sobie może gdzie indziej szukać. Bo wie jaka ja jestem :)

Gość BarczynkA
zapytaj go o to, wie, jakie miałaś wobec niego uczucia, cóż jak zobaczył cię z innym to obudziło się coś w nim, ale co?? może jest dla was szansa, jeśli go lubisz to porozmawiaj z nim, nie musisz się na nic decydować, może z czasem mu zaufasz

mamy prawie po 30 lat a sytułacja dziecinna że dajcie spokój ;(

BarczynkA dziękuje za dobra rade al widzisz.Powiem ci tak miałam kiedyś taką sytuacje tylko facet się we mnie zakochał ale powiedziałma mu co i jak prosto i nie okręcając i tyle zapomniał.I nigdy przenigdy nie pomyślałam by teraz do niego napisać.Bo wiem ze mogła bym znów narobić mu nadzieji.I dlatego chciałam,z kimś pogadać,bo on dokładnie tak zrobił:(

Wszyscy nasi wspólni znajomi powiedzieli ze jest Pan A o mnie zazdrosny dopiero jak zobaczył kogoś innego przy moim boku.Mój były facet sam to powiedział ze to widać ,po moim przyjacielu że tak reagował

a co najgorsze że jak się pojawił znów inni faceci przestali dla mnie istnieć.:( a tu znów będzie dupa a tak mi na tym zależało i zalezy choc,mu tego wogóle nie okazuje bynamniej się staram.Trochę trzymac go na dystans :( a to tak boli

hehe no pisze sama ze sobą no cóż przynajmniej sie wygadałam:(;)