Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem jak mam sie teraz zac

Co ja mam robic???

Polecane posty

On zerwal. Z mojej winy (ale nie zdrada). Mysle ze cos jeszcze do mnie czuje. Chcialam dac mu troche czasu (na zatesknienie?) i walczyc o niego. Ale on rzucil sie w wir imprez, picia. Nigdy tak nie robil, chyba odreagowuje to wszystko. Nie wiem co robic. Z jednej strony chce walczyc, a z drugiej jak sobie pomysle co on moze robic pod wplywem emocji, zle obrazy przed oczami, jak o tym mysle to tak boli ze nie chce go znac. Nie wiem co robic;( Na pewno musimy jeszcze porozmawiac, ma rzeczy u mnie. Nie wiem jak sie zachowac. Czy byc pewna siebie, w humorze zeby widzial co stracil, zeby poczul jakies uklucie (ale wtedy pomysli ze mi nie zalezy a ja chce wszystko naprawic) czy powiedziec jeszcze raz co czuje i zebysmy sprobowali jeszcze raz (boje sie ze sie rozkleje i bedzie mial przed oczami zalosna zasmarkana dziewczyne). Co robic;(

Gość zachowuj sie normalnie,
na tyle, na ile to mozliwe. Ja sie ze swoim bylym zeszlam po roku. spotkalismy sie i w pierwszej sekundzie juz wiedzialam, ze tak bedzie. rozmawialismy o wszystkim i o niczym. i tak wyszlo. z jego strony.

Na chuj masz udawac, ze ci nie zalezy? Jeżeli nie jest głupi to od razu to zobaczy. Myślisz, że takich rzeczy nie widac po zachowaniu? Od razu zobaczy, ze jestes nienaturalna i tylko utwierdzi sie w przekonaniu, ze dobrze zrobil zrywajac z Toba.

Wybralabym na Twoim miejscu ostatnia opicje ktora napisalas : "powiedziec jeszcze raz co czuje i zebysmy sprobowali jeszcze raz (boje sie ze sie rozkleje i bedzie mial przed oczami zalosna zasmarkana dziewczyne). Powiedz mu to na spokojnie i badz soba, badz naturalna, a jesli sie rozkleisz to nie masz sie co wstydzic i myslec ze on zobaczy Cie w takim stanie, jesli sie kogos kocha to mozna mu to pokazac... Wyjscia sa dwa: mozesz go stracisz juz na zawsze albo zyskasz to czego tak bardzo chcesz :)

Tak, mysle ze najlepiej bedzie byc spokojna i powiedziec co czuje. Jakby byly jakies tabletki po ktorych nie da sie plakac to bym je zazyla:O Zbyt wiele razy przy nim plakalam, nasze rozstanie to jeden wielki ryk rozpaczy z mojej strony i niepohamowany placz. To emocje, ale troche mi wstyd. Chce zeby widzial we mnie zrownowazona kobiete ktora kocha go i jest pewna ze chce z nim byc, ze potrafi wszystko naprawic zeby znowu bylo dobrze. Nie chce zeby widzial zaplakana kobiete ktora zebrze i skamle o jego powrot