Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonny87

Dziewczyny co ja mam z tym zrobić? Pomóżcie...

Polecane posty

cześć, wiem, że ostatnio pisałaś o swojej dolegliwości ponad rok temu, tym bardziej interesuje mnie jak potoczyły się Twoje losy w tej kwestii - czy poddałaś się operacji na usuniecie tego nieszczęsnego fałdu? mam identyczny problem i nie za bardzo wiem co z tym zrobić - chirurg plastyczny powiedział mi, ze po "przymocowaniu" go do mostka, istnieje duże ryzyko, ze szwy nie podtrzymają go (mój biust to rozmiar D). Zastanawiałam się czy nie pomogłoby pomniejszenie piersi i wtedy pozbycie się dziwoląga. Będę wdzięczna za wszelkie Twoje sugestie i odpowiedź. Pozdrawiam

Gość gosc5678
Hej, mam taki sam problem. Czy któreś z Was udało się coś zdziałać? Pozdrawiam :)

Gość WeronikaKrakow
Hej dziewczyny, mam identyczny problem. Mam 19 lat i sredni rozmiar biustu... Niestety od urodzenia nie mam rowka, jest zrosniety ze soba 3 cm faldem tluszczu, przez co wyglada jak jedna piers. Wstydze sie tego bardzo, bo mimo, ze nie mam malych piersi, nie moge nosic kostiumow kapielowych, a jak nosze stanik to mnie boli w tych miejscach gdzie sa druty. Moglabym podebrac reka biust i jest jak jedna piers :( mam przez to straszne kompleksy i wplywa to zle na moje samopoczucie. Czy znacie jakiegos chirurga w Polsce, ktory to operuje? Jakie sa ceny takiego zabiegu