Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

matko...mam dość

Polecane posty

Gość brązowe drewniane
nie za ciemne

Gość dfdsfdsgfsdh
drewniane polecam

Gość adfgh
tez polecam drewienko :D jakie masz odcienie tej kuchni ?

No wiem, że dremniane ale konkretniej...dąb, wenge,wanilia... mam 15000 wzorów i wszystkiego po dziurki w nosie...

Gość brązowe drewniane
jasniejsze niz wenge, moze wisnia?

Gość brązowe drewniane
a co jest kremowe, a co seledynowe? jakacpodloga?

Kremowa jest największ ściana, dwie mniejsze są zielone. Kafelki kremowe z zielonym dekorem w kwiaty. Może dam zdjęcie tych kafelek? Podłogi jeszcze nie mam...

Gość brązowe drewniane
dawaj zdjecie

Gość vbjykghj
Sliczne te kafelki, ja bym dała cos ciemnego z drewna na prawde, ale nic przytlaczajacego, nie moze byc tego za duzo..

Gość brązowe drewniane
dawj drewno z jak najmniej wyraznym slojem.Nie moze wpadac w czerwien czy pomarancz, bo nie ta gama. Wiec czeresnia jednak nie. Dalabym oczko jasniejsze od venge.

Gość vbjykghj
Musi wpadac w ładny cieply, ale ciemny braz, ciezka sprawa ;p zaraz czegos poszykam jeszcze ;)

Gość brązowe drewniane
do tego daj jednolite !!!biale albo ecru zaslony/ czy firanki. Malo drobizagow, raczej minimalizm, szklo - aluminium,no w kazdym razie styl rustykalny odpada, bo sie za duzo bedzie dzialo , Skron gladka biala lampa( ew ze szkla czy aluminium. OPOdlogi nie rob ciemnej jak meble, bo bedzie jak w grobie. Albo katle kremlub zielen, albo deska/panel jasna, tez prawie bez slojow. Mozesz tez ew pstaic na B jasne, meble drewniane, ale bedi ciezko zestawic z tym kremem.

Gość brązowe drewniane
meble jednoklorowe, w ogole zadnych wiecej wzorow, w kaflach wystarczy, inaczej nie bedzie elegancko

Gość brązowe drewniane
w tej kochni z linka sa za wytazne sloje, odpada, bo sie pogryza z kaflami. Ksztalt i kolor moze byc, z tym ze raczej ten odcien ciemniejszy

Gość brązowe drewniane
ale ta ostatnia kuchni jest zlekka rustykalna, nie ten styl, do tych kafli ma byc cos zuoelnie prostego, za duzy wzor na nich. Kolor ok.

No to widze, że raczej na ciemne stawiacie...ja też. Tylko jest taki problem, że to musi się też mojej mamie podobać bo ten remont to ma być niespodzianka dla niej. A jej podobaja się meble jasne i mamy dylemat...

Gość vbjykghj
No własnie, ale o kolor chodzi głownie.. Musialabym widziec ta kuchnie, jej rozmiary, rozmieszczenie okien, futryny, plany.. Tak jest ciezko. To tak jak bys mi powiedziala ze jestes rasy białej i mam Ci doradzic sukienke :D

Gość brązowe drewniane
a jakiej firmy kafle? znajdz ja w internecie , powinni miec je razem z przkladami we wnetrzach. Jesli jasne, to bardzo proste i bez slojow.Albo biale, llakierowane - tez zupelnie proste, bez ozdóbek i bajeranckich uchwytów, nie wiem, czy znajdziesz takie. Niestety spadam spac, powodzenia.