Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

matko...mam dość

Polecane posty

Gość brązowe drewniane
pamietaj o dobraniu blatow - tez spokojne musza byc

Gość vbjykghj
Prosze tylko nie białe.. Tragednia.

Gość vbjykghj
Mi sie to nie podoba. Wyglada jak wyciegniete z magazynow Ikei, czyli jak dla mnie kompletnie bez duszy..

Firma mi tu nic nie pomoże, bo te kafelki to oni proponują do łazienki...jak większość zresztą...ja zwariuje...

Matko, dziękuje Wam w ogóle za takie zaangażowanie. Nie spodziewałam się :)

Gość vbjykghj
Ale nie mozna z tej kuchni zrobic szpitalnej sali.. Albo kuchenki czysciutkiej jak w reklamach tv. Cokolwiek polozysz na bialych meblach zostanie slac, a od marchweki albo buraczkow nie zmyjesz za szybko. nawet jesli chce sie o Nie dbac, to to jest kuchnia, wsztytko moze sie zdazyc..

Gość brązowe drewniane
tak, te kafle pasuja do lazienki, bo wanna, umywalka, sedes wlasnie jest biala, gladka, to ten styl niestety, czy chcesz, czy nie chcesz

Dodam tylko, że te kafelki będą tylko na jednej ścianie pomiędzy górnymi a dolnymi szafkami. A te kwiaty to tylko trzy kafelki...

Gość vbjykghj
No to kultura. To co ze taki styl, nie mozna ulegac stylom i stereotypa tylko trzeba odwaznie laczyc i mieszac.. ;p

Gość brązowe drewniane
wejdz w kuchnie albo kafelki w google, wrzuc image, na pewno znajdziesz cos podobnego do twoich, co ci sie spodoba, bedzisz miala gotowca do sciagania, lacznie z podloga i blatami, To najpraktyczniej.

Gość vbjykghj
Decyduj spontanicznie :D jezdz z mezem do jakiegos duzego centrum zmeblami i przymierzajcie kolory do kolorow.. ;p

No masz racje, mój narzeczony jest stolarzem i meble bedzie robił u siebie ale po salonach pojezdzic nie zaszkodzi, tak na żywo zobaczyć:) Dobry pomysł :) Dzięki za zaangazowanie jeszcze raz :)