Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pavi

facet...

Polecane posty

Gość Pavi

mam pytanie...Dlaczego według Was faceci się obrażają? Mój robi to non stop:/ Czasem z naprawdę głupiego powodu i to ja zawsze muszę pierwsza wyciągać dłoń, przepraszać ( nawet wtedy gdy wina jest po jego stronie). Myślałam, że dorosły mężczyzna ( bo jest ode mnie starszy o 7 lat) ma już za sobą takie zachowania:/

facet strzelający fochy? to chyba jakiś maminsynek a nie facet. fakt ja się potrafię obrazić ale niezbyt często i szybko mi to przechodzi

Gość a ja mam ochote na parówe
jedni mają za sobą, inni nie mają :classic_cool: więc nie kategoryzuj :classic_cool:

Gość mienia zawod
a dla mnie to dziecinada... ;)

Gość Pavi
właśnie chodzi o to, że nie jest mamisynkiem... poprostu jak coś mu nie pasuje to się odwraca i tyle...i kilka dni mam z głowy, no chyba , że zacznę go przekonywać żeby dał sobie spokój ale to nie zawsze działa...

Gość mienia zawod
to powiedz mu tak: kochanie zrob grozna mine, no zrob grozna mine... ;D

Gość Pavi
odpowiedz jest bardzo prosta...nie chcę... ale może rzeczywiscie to sie skads bierze...może on jest nazbyt wrazliwy...sama nie wiem...czasem chcialabym zeby to on pierwszy wyciagnal dlon, przyszedł, przytulił a to sie nie zdarza:(

Gość Pavi
mienia zawod : hehehehe spróbuje jak tylo mu foch przejdzie:)

Gość Pavi
tak, najprostsze wyjscie to odejsc ale wlasnie nie chce tego, bo zalezy mi na nim. Ma swoje zalety i swoje wady i jestem skłonna powalczyc z tymi wadami, tylko czasem nie bardzo wiem jak :/dlatego własnie tu napisałam...

Gość mienia zawod
Pavi - jak twoj facet jest zabawny to takie teksty momentalnie sprawia ze nie wytrzyma i sie usmiechnie... ale jesli wali fochy bo to jest jego charakter to nie bedziesz z nim szczesliwa, mowie powaznie...

Pavi niestety mienia zawod ma rację faceta nie uda ci się zmienić jeśli on sam tego nie będzie chciał i nie będzie widział problemu. To on musi się chcieć zmienić inaczej twoje starania niestety nic nie dadzą

Gość Pavi
czasmi ma wrazenie, ze on nawet nie slucha tego co ja do niego mowie...ostatnio powiedzialam mu ( spokojnie i bez nerwow), ze sprawil mi przykrosc, a on co?? zabral sie i poszedł do pokoju obrazony..moze nie znam swiata ale zawsze mi sie wydawalo, ze w tekiej sytuacji facet powinien cos zrobic ale na pewno nie obrazic sie:/

Gość Pavi
nie jestem swieta, ale zawsze staralam sie robic tak zeby bylo dobrze. Nigdy sie zle nie odezwalam do niego, zawsze w domu porzadek, obiad naszykowany, nigdy go nie odepchnelam...i czasem mam ochote mu powiedziec kilka przykrych slow, bo nie wytrzymuje ...

Gość mienia zawod
mialem takiego kolege w liceum wlasnie, ciagle obrazony, ciagle cos nie tak (ze bezyna za droga, ze mu sie jechac do klubu nie chce, ze go oszukali w sklepie)... nie znasz tej piosenki: "frozki wola optymistow"? ;)

Gość Pavi
mienia zawod : tylko kurde on an codzien nie jest taki marudny...nie trzeba go o nic prosic, zawsze pomoze,..nie narzeka tak jak Twoj kolega..

Gość mienia zawod
ja wiecej nic doradzic nie umiem, dla mnie to dziecinada... ;)

Gość Pavi
ja tez to tak nazywam:/wczesniej probowalam go "udobruchac", przeprosci, przytulic a teraz to poprostu powiem swoje i nic wiecej nie robie...i tak trwamy w ciszy kilka dni....

Gość mienia zawod
generalnie zasada jest taka: jesli mowimy o z dupy fochach: (-) daje (-) czyli jak on sie focha to ty wcale nie powinnas byc dla niego mila... to jak tresowanie psa, jesli go nargadzasz za zle zachowanie bedziesz miala to czesciej... ;)

Gość mienia zawod
np kobiety tak facetow tresuja, my wam cos kupujemy a wy nas wtedy calujecie... jak mnie dziewczyna caluje kiedy jej cos daje to ja odpycham, bo to nie ten moment...

Pavi -> on musi zrozumieć ze nie jest pępkiem świata i że świat nie kręci się wokoło niego i jemu podporządkowuje

Gość Pavi
kilka dni temu powiedzialam mu, ze sprawil mi przykrosc , obrazil sie wtedy i troche sie posprzeczalismy. Na drugi dzien wyszedl normalnie do pracy, dal mi buziaka, po powrocie zapytal od razu co na obiad i tyle. Ani be ani me...Dopiero po jakims czasie zapytal czy ja sie do neigo wogole oddzywam..i tak było do wczoraj.. Oddzywalismy sie do siebie tylko z potrzeby... ja czekalam na jakies slowa po tamtej sprzeczce ale nic nie uslyszalam. Wczoraj wieczorem przyszedł do mnie, przytulił sie, to go zapytalam czy ma mi cos do powiedzenia, odpowiedzial ze nie. Ok-tak mu odpowiedzialam, to on wtedy foch, odwrocil sie do mnie plecami i powiedzial zebym dala mu spokoj...

Gość Pavi
no wlasnie tylko ja głupia mam takie miekkie serce...a kto ma miekkie serce ten powinien miec twarda d**e :)