Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolejna Sobota

Nie lubię swojego wyglądu - chcę być inna osobą ... ;/

Polecane posty

Gość Kolejna Sobota

Czasem mysle czy jestem normalna :O patrze w lustro i widze kogos kogo nie chce zobaczyc , wyglad nie odzwierciedla mojej duszy, tak jakby głowa byla od zupelnie innej osoby. Chce miec oryginalna twarz ,niepowtarzalną , nie chce byc podobna do moich rodziców :O mial ktos tak kiedys? Zbieram na operacje,ale to strasznie drogie i potrwa jeszcze z rok czasu...

Gość tak masz cos z glowa
jak mozna brzydzic sie swoich rodzicow ?

Gość Jasny gwint:/
Ty sobie zbieraj na operacje, ale mózgu:/. Coś z tobą ewidentnie jest nie tak:/

Gość gość
Popadałam w marazm. Nie chciało mi się nic. Problemy z chłopakiem, rodziną, słabo płatna praca – wszystko mnie dobijało. Czułam się na skraju wyczerpania. Zamówiłam rytuał oczyszczenia energetycznego ze strony http://moc-energii.pl i o dziwo wszystko zaczęło zmieniać się na lepsze. Moja sytuacja poprawiła się pod każdym względem i mam powazne plany życiowe. Mogę powiedzieć że wyszłam z dołka i stanęłam na nogi.

czesc, moge ci tylko tyle powiedzeic, ze chirurgia plastyczna nie zmienisz poczucia wlasnej wartosci i nie zlikwidujesz uczucia "pustki", ktora masz w sobie. Nie wazne ile operacji plastycznych wykonasz, nigdy "nie uciekniesz" od siebie. Mozesz dac sobie "przyszyc nowa glowe" i przeszczepic twarz, a to tylko doprowadzi cie do jeszcze wiekszego zwatpienia. Nie mozemy byc "innymi osobami", bo jestesmy jacy jestesmy, a rodzicow tez nie wybieramy sobie sami, zaden z nas tak nie ma. Jesli chcesz cos w sobie zmienic, zacznij od zmian wewnetrznych, budowania poczucia wlasnej wartosci i pewnosci siebie, moze nawet przy pomocy dobrego psychologa w twoim wypadku, to jest lepsza "inwestycja" dla ciebie. chirurg plastyczny nie pomoze ci "zlozyc nowej osoby", ktora chcesz byc, rozczarujesz sie.