Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

s.dick

Jak opóźnić wytrysk?

Polecane posty

Mam taki problem ze szybko dochodze... Nie miną 2 minuty a ja juz wystrzelam:-( Jak to powstrzymać?;-) Spodziewam sie poważnych odpowiedzi...

Gość fdsfds
zwalic sobie konia ze dwa razy trzy godziny wczesniej .. Zazwyczaj trzeci raz mozna dłuzej

Myslisz ze to zadziała...? Juz kilka razy próbowałem i tak szybko wystrzeliłem:-(

przez rok pochodz z odsłoniętym napletkiem w gaciach. na poczatku będzie ci troche niewygodnie ale w końću się przyzwyczaisz. fajfus nie będzie taki wrażliwy. to 100% metoda. minus że możesz mieć mniejszą przyjemność ewentualnie ale to znikome. niezauważalne zapewne. ja tak robiłem jako dzieciak (nie wiem czemu, bez komentarza) i teraz moge regulować jak długo chce się kochać ....mogę 5 mina mogę i godzinę albo dwie... każdemu na kafe to polecam bo spr&potw

Gość poruszenie_W_bokserkach
to chyba by musiał byc kóńska dawka tego leku

Gość niunia 14
musisz więcej rypać

Gość aron
Zacznij ćwiczyć tantrę.Przed wytryskiem uciskaj palcami miejsce pod torbą,albo całego penisa,żeby nie doszło do eksplozji nasienia.Powinieneś odczuć suchy orgazm bez wytrysku.Sperma się cofa i utrzymuje erekcję.Z czasem będziesz mógł dymać coraz dłużej.Możesz w trakcie stosunku po kilku r****ch wychodzić i chwilę odczekać,żeby emocje trochę opadły,i powtarzać ten proces.To bezpieczne metody i w wielu przypadkach skuteczne,ale wszystko wymaga czasu.Powodzenia.

Gość aron
Trudno wyczuć.Szukaj coś w suplementach diety.

Gość aron
Wytrysk u facetów powodują skurcze mięśni gładkich i wewnętrznych narządów płciowych.Podobno kozie mleko sprzyja temu procesowi.Dobry jest też korzeń Zeń-szenia,tyko trzeba go dobrze przywiązać(żart).

Gość gość
Ja mam spray pjur med pro-long. Jest duuuża różnica. W końcu żona nie narzeka, że nie mogę jej zaspokoić :)

Gość WiesiekSmirdzoncy
bić konja nie radzem bo rzkapina zapamienta i kopnie