Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pruderia99

wredny mąż????

Polecane posty

witam. moj maz ostatnio stał sie zaborczy i zazdrosny .;( jak chce wyjsc na zakupy to najpierw musze przejsc awanture wysłuchac jaka jestem ku... i su... i wogole ze ide i sie z inymi spotykam . to jest bez sensu nie dalam mu zadnej podstawy zeby mnie posadzal caly czas siedze w domu z malym dzieckiem i czasami mam ochote uciec jak zrobic zeby byl taki jak przedtem;(;(

Gość aha i achh
nie wiem tylko, dlaczego ze znakiem zapytania :o

Gość Cesarzowa 28
Tzn nagle zaczął tak myśleć że z kimś się spotykasz ?? A może się kiedyś prowadziłaś jakiś flirt i on o tym się dowiedział ? Z reguły nie powino się tak reagować ni z tego ni z owego...

Gość Cesarzowa 28
ja myślę [ a jestem po studiach] , że zbyt mechaniczna jesteś w łóżku i on podejrzewa , że czułość okazujesz konwojentowi co rozwozi mleko

Gość też tak mam jak Ty
A może Twój mężuś sam ma romans? Mój miał i tak właśnie się zachowywał a ja zupełnie nie wiedziałam co jest grane :(

Gość ar U fakin kiddin mi?
Po grzyba wychodzicie za takich dupków??? Nigdy tego nie pojmę. Sygnały, że Cię nie szanuje, musiały być już wcześniej. Może mówił, że jesteś głupia, że się nie znasz, że on wie lepiej, ale Ty puszczałaś to płazem? To zawsze zapowiedź tego, że kiedyś padną i cięższe słowa. Najcięższą niekonstruktywną krytyką, jaką dopuszczam od mojego faceta, jest, że krzywo zaparkowałam (i o ile rzeczywiście tak jest). Gdyby mi powiedział, że jestem k..., to znalazłby się natychmiast na wycieraczce bez prawa skomlenia o powrót. :O

tylko ze niestety ja mieszkam u nigo i w dodatku z tesciami wczesniej chodzilam z jego kolega to bylo 5 lat temu a od 1.5r my jestesmy maz i zona . a teraz mieszkam niedaleko niego a mezowi odbilo jak go zobzczyl twierdzi ze go nadal kocham normalnie głupi jest ten moj chlop