Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfred B.

Mam wrazenie, ze wspolczesne kobiety maja tylu facetow, ze...

Polecane posty

Gość Alfred B.

zadnego tak naprawde nie kochaja :o W koncu ile mozna miec w zyciu milosci? 5, 10, 15, 20? I co to za milosc za 10 razem? :o

Gość Alfred B.
w życiu osobistym miałem tylko raz do czynienia z intymnym kontaktem z żywą istotą - moim nowofunlandczykiem :O

Gość Alfred B.
I juz sie jakas zuzyta baba podszywa. Wstyd :o

Prawiczkiem nie jestem od dawna - trudna zostac nim w swiecie, w ktorym kobiety daja chetnie na prawo i lewo :D Poza tym to nie tylko moje spostrzezenie. Mezczyzni w przeciwienstwie do kobiet nie zakochuja sie co miesiac w innym.

Gość dino277
nie wiem, ja kochalam raz i kocham meza do tej pory;) reszta to byly zwykle zauroczenia:)

Gość rozwódkaaa
Alfred B no widzisz, ja też się często nie zakochuję, facet mnie zostawił, z żadnym innym nie umiem być. Nie ma mi kto nawet telewizora powiesić na ścianie... Ne mam brata ani ojca, a sąsiad liczy na sex. Może mi pomożesz, robię pyszną kawkę.

Gość weźcie mnie nie rozśmieszajcie
chłopak z którym się spotykam to miał chyba z 10 wielkich miłości, nawet uważa, że było wielkie uczucie między nim a laską z którą spał raz, na imprezie :o bzykał dziewczyny po paru dniach znajomości i każdą kochał :o więc nie pieprzcie, że tylko kobiety takie są..

Gość prawiczy prawiczek 28
Nie ma to jak wypowiedzi emocjonalnego prawiczka o miłości. Zabawny temat.

Gość dino277
zauroczenie to chwilowa fascynacja ktora bardzo szybko przechodzi,

Gość też tak mam jak Ty
mój eks mąż tak miał: kochał mnie i kochankę, i za diabła nie mógł zdecydować którą bardziej :( więc mu pomogłam :D

no zauroczenie i miłość to dwie różne rzeczy. MOIM zdaniem: poznajesz kogoś, zachwyci Cię sobą, spotykacie się albo nawet widujecie w gronie znajomych czy coś, po bliższym poznaniu tej osoby okazuje się, że nie nadajecie na tych samych falach, macie inne poglądy, generalnie fascynacja mija i już. to jest zauroczenie. MOIM zdaniem na takim etapie nie powinno w ogóle dochodzić do seksu :o a miłość to dłuższe bycie z kimś, to po prostu głębsza relacja, uczucia, ale też świadomy wybór i po prostu wspólne życie. nie będę się rozpisywać, mam nadzieję że sens zawarłam. z tego co widzę, mało kto myśli w ten sposób co ja, ludzie potrafią obściskiwać się i całować po 5ciu minutach znajomości :o blee

Kobiety kazde zauroczenie nazywaja miloscia, zeby isc z facetem do lozka 'z milosci' :D A jak zachce im sie nastepnego, to mowia: sorry, to bylo jednak tylko zauroczenie :D

Gość dino277
zechce im sie nastepnego?? a tobie sie nie chce nastepnej?;] znalezienie odpowiedniego partnera zajmuje troche czasu;] nie wierze ze nigdy nie byles zauroczony w kolezance z klasy..

widzę, że czytasz wybiórczo Alfredzie B. napisałam, że spotkałam faceta który myśli właśnie w taki sposób, o który posądzasz kobiety :o

Gość czarnogranatowa
Ja nie umiem kochac, ale nie mialam wielu facetow :P

Gość prawiczy prawiczek 28
Ale to dobra definicja offermo. Nie podobała ci się jakaś dziewczyna? Z pierwszego wrażenia albo krótko po poznaniu? A z biegiem czasu straciła i potem nawet nie wiesz co ty w niej widziałeś? Było i po miesiącu nie ma. Zauroczenie.

z tego co widzę to faceci tak robią, udają miłość żeby tylko pobzykać a potem wmawiają, że to było wielkie uczucie :o i niestety się skończyło, bo coś tam :o

Gość bo mlode siksy
daja na prawo i lewo

Gość fdgfgfg
dobrze wam tak,wcale mi jest was nie szkoda,jak wy sie kurwiciliscie gdzie popadnie to bylo ok a teraz jak kobiety zmieniaja partnerow czesto to wielkie halo jest

przeczytaj moje poprzednie posty to będziesz wiedział, skąd to biorę. spotkałam właśnie takiego faceta, który próbuje mi wmówić że wszystkie jego znajomości łącznie z taką na jedną noc to były wielkie związki z miłości :o dosłownie rzygać mi się chce

a tak poza tym to nie znam żadnych ruchaczy, albo znam i o tym nie wiem, nie mam bliskich kolegów którzy się zwierzają ze swojego życia seksualnego i motywów, które nimi kierują. piszę o chłopaku, którego spotkałam i który mnie zaszokował swoją postawą. jeśli chodzi o temat, to nie znam żadnej takiej kobiety, większość koleżanek dziewice albo w 1 stałym związku. może i są takie, które sobie i innym wmawiają, że seks to tylko z miłości, a tak naprawdę zasłaniają tym tylko swoje puszczalstwo. mnie to nie interesuje, bo mnie to nie dotyczy. ja szukam sensownego faceta, niestety ciężko o takiego :o jestem rozgoryczona. spadam z tego tematu, bo to chyba miejsce dla rozgoryczonych facetów a nie dziewczyn :o

"dobra czy zła - przede wszystkim wygodna. pozwala mieć 10 czy 20 facetów i ciągle "szukać jedynego". hipokryzja na maksa." Dokładnie. Dlatego do stałego związku nie warto wybierac dziewczyn, które miały wielu facetów. Ich "uczucia" szybko wygasają. A faceci wbrew pozorom bardzo sie angazują w związki. Tylko po jakims czasie orientuja sie, ze nie warto. Bo panna bedac z jednym caly czas poluje na kolejnego :o

Gość Alffred B.
mialem dwa psy i kota, ja je umialem kochac, a nie to co kobiety, znudzi sie to do widzenia:( a ja to wszystkie kocham co się do mnie usmiechną nawet te niegrzeczne dziewczyny co sie usmiechają znad kufla piwska:O

Az tak was to dotknelo male kurewki, ze musicie pisac podszywy? Aha, jednak prawda boli :D

Gość Alffred B.
no, ja to wszystkich kocham, nawet listonosza za to ze przynosi mi codziennie poczte. Kocham kobiety szczegolnie te ladne, te grube krowy z ohydnym zalanym ryjem moga spadac na ksiezyc, nikt ich nie kochal i nie bedzie, bo na to zasluzyly, bleh

Gość Alffred B.
te grube krowy tpo czesto mi sie narzucaja, ale ja wole te sexowne, ale one idiotki sie nie szanuja:O nie potrafia docenic mojej czystosci i wyjatkowosci:( jakby mnie kochaly to by czekaly cale zycie na mnie a nie sluchaly tych ladnych slowek, rasowych podrywaczy:O eh ale latwe te ładne. Bo te krowy to sa ohydne z racji ze sa ohydne

Gość ludzie ile mozna tak siedziec
offerma zamiast siedziec co dnia na forum pomoglbys matce posprzatac mieszkanie , pozmywal gary , oporzadzil kolo siebie . po zakupy polazl a nie dzien w dzien madrosci na forum wypowiadal madrosci wg ciebie