Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfred B.

Mam wrazenie, ze wspolczesne kobiety maja tylu facetow, ze...

Polecane posty

Gość brudem zarosniesz
bedzie mozna skrobac brud z ciebie

Gość w calym moim 26 letnim zyciu
kochalam tylko dwoch mezczyzn, z ktorych ten drugi jest moim obecnym mezem i kocham go nad zycie

ludzie co jest z wami??? kobiety za wiele razy kochały?? to nie te czasy, kobiety jak chcą pobzykać to już nie tłumaczą sie miłością, że każdego kochają. tak jak faceci wyrywają panienki na jedną noc tak samo jest na odwrót. najczęściej to zwykłe pożądanie, czasami zauroczenie. Miłość? Co to jest? niech mi ktoś poda definicję :P

"Poza tym to nie tylko moje spostrzezenie. Mezczyzni w przeciwienstwie do kobiet nie zakoch*ja sie co miesiac w innym." dokladnie bo zeby zamoczyć nie potrzebują żadnych wyższych uczuć czy emocji. wystarczy pożądanie i instynkt rozrodczy.

Większosc kobiet nie posiada uczuc wyzszych i w ogole nie nadaje sie do zwiazku. Taka jest bolesna prawda.

Autorze - to samo mozna by odniesc do facetow kt maja wiele kobiet w swoim zyciu - a ile z nich kochaja???? a czy w ogole ktorakolwiek? kobiety maja coraz barzdiej podobny stosunek - mowie tu o trendzie anie o jednostkach- a i nie wszystkie lacza seks z miloscia. to dosc oczywiste;-)

Gość alfred to prawiczek
pewnie

Gość do ROR
a ty seks bez milosci uznajesz?