Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleanerka

Odkurzacze UK

Polecane posty

Gość cleanerka

Chce kupic odkurzacz w UK ale nie mam bladego pojecia co wybrac. Chcialabym taki z r raczka, tkora odkurzasz a nie ten co trzeba caly pchac. Mam w domu psa z dluzsza sierscia wiec dobrze by bylo, zeby dobrze ssal i nie chodzil glosno jak traktor. Zaznaczam, ze domu w wiekszosci mam panele i plytki. Macie jakies propozycje?

Gość cleanerka
A cos wiecej, numer serji czy cos bo odkurzacz odkurzaczowi nie rowny nawet jesli ta sama marka. A tak orientacyjnie to ile kosztowal?

poszukaj napewno sa tansze, ja wkleilam pierwszy link jaki znalazlam. ;)

Gość cleanerka
Myslalam juz o odkurzaczach vax bo mi sie wydawaly, ze moga byc spoko, no i przystepne w cenie. Moze jeszcze jakies propozycje? :)

Gość najbrzydsze są golfy
ja mam vax i jest absolutnie do niczego.Ciągnie bardzo słabo, po każdym odkurzaniu muszę go opróżniać bo w ogóle nie ciągnie.Szkoda że gwarancja już się skończyła do oddałabym go do sklepu.

Gość IREK a nie Mirek hahahahaha
ja mam VAX i jest spoko

Gość IREK a nie Mirek hahahahaha
a sile ''ciagniecia'' mozna sobie ustawic pokretlem, przynajmniej w moim modelu

Gość cleanerka
Mi wlasnie zalezy zebyscie oprocz marki podawali rowniez konkretne modele bo odkurzacz odkurzaczowi nie rownie, jesli nawet jest tej samej firmy

Gość najlepszy jest Henry
bezapelacyjnie. fakt ze kosztuje 100 funtow i smiesznie wyglada, ale ja mam swojego juz 2 lata i sprawuje sie swietnie. wczesniej mialam elektroluxa ale po 3 miesiacach juz przestal dzialac tak jak trzeba.

Gość najlepszy jest Henry
jesli kupujecie odkurzacz lub jakikolwiek inny sprzet z argosu to mozna sobie do niego dokupic ubezpieczenie. ja na pierwszego elektroluxa wydalam 60 funtow i dobrze ze kupilam ubezpieczenie za 10 bo jak przestal dzialac to zanioslam im do argosa, powiedzialam ze nie dziala i oddali mi te 60 funtow :) tak wiec bylam tylko 10 funtow w plecy. ta opcja jest oplacalna zwlaszcza jesli kupujemy jakis drozszy sprzet ale wracajac do tematu, Henry po 2 latach ma taka sama moc co w dniu zakupu, jest nieskomplikowany, ma duzy worek ktory wystarcz oproznic raz na 2 miesiace i sie nie psuje.

Gość najbrzydsze są golfy
zgadzam się z poprzednikiem.najlepsze są Henry.W firmie w której pracuję (sama w niej kiedyś sprzątałam) używa się tych odkurzaczów, mamy ich chyba z 7 i jeszcze nigdy żaden się nie popsuł,działają bez zarzutu, są mocne i maja długi kabel.

Gość cleanerka
Zgadzam sie z Wami, ze Henry sa nie do zdarcia. Jestem jego posiadaczka w tej chwili. Jest juz stary, obudowa sie sypie a on nadal niezawodnie dziala. Tylko, ze ja chyba bym wolala cos mnieszego i poreczniejszego. Henry to dosc duze pudlo. Do sprzatania w biurach moze to nie ma znaczenia ale w domu wolalabym cos sprytniejszego :)

Henry moze i jest dobry, ale ja dziekuje ciagac takiego kolosa..przynajmniej dla mnie byl za ciezki, i bardzo niewygodny przy odkurzaniu schodow,

Gość cleanerka
A jakiego dokladnie masz tego samsunga?

DYSON ja mam taki tylko starszy model http://www.google.co.uk/products/catalog?hl=en&biw=1280&bih=552&q=dyson+animal&um=1&ie=UTF-8&cid=13905250804677222802&ei=qqXpTLasOJ2ShAe5xJkP&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ8wIwAA# mam go ponad 5 lat, ciagnie super, mocniej niz Henry no i latwo sie oproznia. ma tez filtry Hepa i w ogole zbiera pieknie. mam rozne szczotki do niego i ma wyciagany dlugi waz wiec jak schody odkurzam to mi spokojnie dostaje do samej gory, nie musze go nosic. mimo tego ze jest duzy to lepiej sie odkurza niz tradycyjnym bo nie bola plecy od schylania ani nie meczysz sie od machania. ale jak wolisz tradycyjne to DYSON tez robi np taki http://www.google.co.uk/products/catalog?hl=en&biw=1280&bih=552&q=dyson+animal&um=1&ie=UTF-8&cid=16849370447254585103&ei=qqXpTLasOJ2ShAe5xJkP&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=2&ved=0CC4Q8wIwAQ# DYSony sa drogie ale najlepsze na rynku, ciagle tez sa usprawniane. No i mozna sobie wypatrzyc/wyszukac w necie przeceny. Ja swoj kupilam za 130 czy jakos tak, przeceniony z ok 200 - wtedy byly tansze niz teraz

mam taki co go juz nie produkuja, ale moja mama ma nowszy model - wszystkie z tych cylindrycznych bezworkowych, one sa do siebie podobne tylko ze jedne bardziej drugie mniej skomplikowane, slabsze i mocniejsze i inaczej wygladaja http://www.samsung.com/uk/consumer/home-appliances/vacuum-cleaner/cylinders/index.idx?pagetype=subtype. bardzo latwy filtr do czyszczenia, latwo sie oproznia, nie zawiedziesz sie na mocy. zawsze jest jakas dobra oferta na ktorys z nich w tesco.