Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykluczona spolecznie

usunełam konto na facebooku kto się dołączy ??

Polecane posty

a w radiu bodajże trójce właśnie dyskusja.... i jak to jedna Pani ujeła ładnie właśnie zostałam wykluczona społecznie ! ;) jakoś nie potrzeba mi 370 znajomych z czego połowa z podstawówki mnie na ulicy nie poznaje (dodam, że to nie ja ich zaprosiłam), 1/5 obgaduje i krytykuje oczywiście za plecami... nie potrzebuję, zeby ktoś monitorował moje życie ;-) ale fakt musiałam do tego dojrzeć... ano dojrzałam usunełam, a zamias tego zaczełam robić brzuszki ! polecam

Gość ja usumąłem 2 konta
i założyłem 2 następne :)

Gość srebro..
a ja niemam konta i miec nie będę,nigdy tam nawet nie wchodziłam ,tak samo na NK

Gość 32wdaaaasss
popieram,ja nie mam,nie miałam,nie będę miała,na nk też.Do takich wniosków jak wyżej opisałaś doszłam jakieś 3 lata temu zwłaszcza,że mam kumpelę która śmiem twierdzić jest uzależniona od nk:codzienie nowe zdjęcia,cokolwiek kupi sobie do ubrania lub do domu,od razu robi zdjęci e i w ten sa dzień wkleja na nk

facebook wciąga.... ;-) cóż nikt się nie przyłaczy ??

Gość no idz ale nie pij więcej niz
nigdy nie miałam tam konta

Gość a co to jest facebook
albo to nk?

nie mogę usunąc bo takiego konta nie posiadam ale kiedyś usłyszałam w tv -kto nie ma konta na fc to nie istnieje :o

ja taka maniaczką nie byłam, aby wstawiać zdjęcia wszystkiego co nabędę aczkolwiek znam takie. Jednak uważam, że niestety nie posiadam w życiu realnym 370 przyjaciół.... ani nawet połowy z tego, ludzie którzy chcą wiedzieć co u mnie słychać zawsze mogą zadzwonić, posmsować itp, a cała reszta najwidoczniej mnie nie potrzebuje

myślę, że sama idea naszej klasy i facebooka była fajna, jednakże ludzie się w tym zatracili......

to powiedzcie gdzie znaleźć w sobie taka siłę aby to wypośrodkować.... ?? aby jeść zdrowo, ale czasem zjeść te frytki bez wyrzutów sumienia jak mieć czysto, ale nie latać co chwile z nowym pronto jak nie przezywać każdego rozstępu na pupie gdy na okładkach pism istnieją same idealne, gładkie ciała... jak mieć dzieci, rodzinę i budować karierę ?? i jak w tym wszystkim zostać sobą.... i być z siebie dumnym nawet gdy nie spełniasz wszystkich punktów doskonałej Pani domu z "vivy" lub "przyjaciółki"

Gość ale gadacie bzdury :O
Od zawsze baby chciały się lansować by złapać odpowiedniego fagasa, kiedyś na salonach, balach, wycieczkach pracowniczych a teraz przez internet :D

może coś w tym jest, że lubimy być podziwianie komplementowani itp :)

Gość gedoline
20.11.2010] 15:39 [zgłoś do usunięcia] wykluczona spolecznie to powiedzcie gdzie znaleźć w sobie taka siłę aby to wypośrodkować.... ?? aby jeść zdrowo, ale czasem zjeść te frytki bez wyrzutów sumienia jak mieć czysto, ale nie latać co chwile z nowym pronto jak nie przezywać każdego rozstępu na pupie gdy na okładkach pism istnieją same idealne, gładkie ciała... jak mieć dzieci , rodzinę i budować karierę ?? i jak w tym wszystkim zostać sobą.... i być z siebie dumnym nawet gdy nie spełniasz wszystkich punktów doskonałej Pani domu z "vivy" lub "przyjaciółki" świetnie to ujęłaś!

gedoline dziękuje bardzo ;) naprawdę zastanawia mnie to kiedy sobie powiemy stop bo myślę, że taki moment nadejdzie.... ja szczesze powiedziawszy czuję się ciągle niedoskonała.... (ideałów nie ma, wiem)

gdyby było inaczej to baby nie dawały by zdjęć cyców :classic_cool:

Gość gedoline
to prawda, nie potrafimy wypośrodkować. Skąd sie to bierze? Charakter? Kompleksy?

Na facebook konto założyłam ale usunęłam je. Nawet nie wiem o co tam chodziło i jakoś mnie to nie interesuje. Tzn zawiesiłam konto czy jakoś tak, bo usunąć nie można z tego co pamietam. Nk - konto posiadam i lubię tam zaglądać. Ale nie wrzucam obsesyjnie zdjęć. Znam osoby mające po 30.. i o zgrozo nawet 150! :O no ale cóż jak to mówią choroba nie wybiera ;) Jednak jak już ktoś wspomniał - idea nk była nieco inna. Była fajna.. To miał być portal służący do odnawiania starych znajomości.. a dzieci mające 7 lat mają konta :O i najlepsze matki które zakładają nowo narodzonym dzieciom konta :O żałosne

Gość ihito mijo
to dlaczego zakładałaś to konto? dopiero Cię olśniło? już była fala takich dumnych z siebie, co to kasowali konta na naszej klasie i pewnie ci sami teraz oscentacyjnie odcinają się od facebooka... dajcie ludzie spokój...

Gość nie mam konta na facebooku....
i nie będę miała

konta kasują tylko Ci którym rwanie na portalach takich nie wychodzi. Mi nigdy nie wychodziło więc nie mam kont, mam konto na gronie nie logowałem się rok czasu miałem 12 znajomych.

Gość fbto gó.wno
też się przyłączam. mam 15 lat, i stwierdziłam,że przez to ucieka mi życie. Widzę jak wiele osób żyje tym i nie potrafi sobie poradzić bez tego w życiu codziennym. Nie chcę poznawać "miłości mojego życia" przez to coś. Marzę o prawdziwych listach a nie o miłosnych pogawędkach na fb. Nie! To już koniec. czas zacząć żyć realem .

Gość Pomocna dłoń :)
JA usunęłam na NK a to z fejsa dojrzewa :P