Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakaś inna jestem

Ból krocza długo po porodzie !!!!!

Polecane posty

Gość Jakaś inna jestem

Mam na myśli te kości krocza. dziś gdy biegłam dość szybko na autobus :P odczułam ból krocza, tak jakby ktoś mnie tam kopnął... tak jak boli siniak :D No nie wiem jak to opisać, a jestem prawie 3m-ce po porodzie :/

Gość 45 cm
jedź na ostry dyżur :P

Gość lariska___p
po porodzie dlugo mozna odczuwac bol i dyskomfort, zwlaszcza jesli bylas nacinana i szyta:( ja bylam nacinana a i sama mocno popekałam:o - córka "wyszła"z dłonia "przy głowie"... miałam wiele szwów-lekarz szył mnie ponad godzine:o długo,dlugo mi sie to wszystko goiło:( przy seksie to dopiero po dobrych kilku m-cach przestalam odczuwac dyskomfort, juz jestem rok po porodzie a czasem mam wrazenie ze jeszcze cos czuje... mam tez cos takiego,ze np jak chciałabym zrobic brzuszki, to w pewnym momencie,gdy podnosze głowe-wtedy napinaja sie miesnie-czuje w podbrzuszu, w srodku nie wiem gdzie-ale gdzies w "kobiecych sferach"wewnatrz,nie wiem macica czy co, jakby ciagniecie:o bardzo nieprzyjemne:o unikam tej pozycji:o ale u Ciebie..ostry ból po 3 mcach...nie wiem...niepokojace, zadzwoniłabym do gina, a boli Cie nadal?

Gość Jakaś inna jestem
ale mnie bolą te kości krocza. Tak jakby kości były posiniaczone, poobijane, taki ból... hm?

Gość Jakaś inna jestem
up

Gość yokoono29
ja jestem ponad 3 m-ce po porodzie i mam wrazenie ze mi sie kosci miednicy poprzestawiały, ale moze idz do ginekologa i niech cos doradzi

przy porodzie kosci ci sie poroschodzily to normalne przeciez dziecko musislo jakos sie przedostac przez kanał rodny ale idz na kontrole do gina!

Gość to jak najbardziej
normalne

a ja juz jestem blisko 2 lata po porodzie i nadal od czasu do czasu boli mnie blizna po nacieciu zwlaszcza przy okresie:(