Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatever...

Damn...and fuuuuuck :-(

Polecane posty

Gość whatever...

Ale beznadzieja... od wczoraj jestem podłamana. Spotykam sie z jednym fajnym facetem, ale od kilku dni jest miedzy nami takie male niedomowienie :( ktore wplywa na nasza reacje. Powinnam mu to wyjasnic, ale boje sie ze wtedy mnie nie bedzie już chciał :( Napewno wiem, ze w koncu przyjdzie taki czas, ze sie bedzie musial o tym dowiedziec, ale ja chyba wolaabym zeby to wydarzyło sie pozniej. Bo poki co , praa nie jestesmy, tylko luzno sie spotykamy na stopie kolezenskiej (choc nie bede ukrywac ze sie sobie poodbamy). Boje sie zeby przez to go nie stracic, bo wyczuwam teraz miedzy nami takie niefajne "cos" :(

Gość whatever...
Ale jak hasłować?

Gość takasobiejaa
ale co konkretnie?

Gość co przeszkadza?
?

Gość whatever...
co robic? :(

Gość napisz o co chodzi
co tak nie jak pomóc

Gość napisz o co chodzi
*bez tego nie ma jak pomóc

Gość trtretret
jak możecie zajmujcie jej nicki. zróbcie skrót w kartach przeglądarki: http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?cmd=zal oz&id_f=0 i wklejajcie jej nick hasłując go jeśli macie wolny czas a znajdziecie jej wpis. ona używa różnych niezahasłowanych nicków. przed chwilą jej zahasłowałem jeden. niedługo pod innym będzie pisała, więc też niech ktoś zahasłuje itd. utrudniajcie jej robotę. jak nie my się nią nie zajmiemy to kto? hasłujcie jej nicki jak widzicie. to działa! po zahasłowaniu jednego była dłuższa przerwa zanim nie napisała pod innym nickiem. pod stałym nickiem nie będzie pisała bo ją zbanują. dfd ddsf dsfsdddsd

Gość whatever...
Facet po prostu wie, ze jest pewna sprawa z ktora sie borykam. Nie powiedzialm mu konkretnie o co chodzi, a on pewnie domysla sie Bog wie czego i boje sie ze to wplynie na jego podejscie w stosunku do mnie. A ja po prostu mam rpoblemy zdrowotne o ktorych wstydze/boje sie mu powiedziec, bo obawiam sie, ze mnie zostawi... :( I nie wiem co zrobic teraz.

Gość napisz o co chodzi
napomknij mu,że chodzi o sprawy zdrowotne:-).

Gość whatever...
Ale wlasnie z jednej strony chcialabym, zeby wiedzial a z drugiej strony obawiam sie odrzucenia. mam cukrzycę :(

Gość napisz o co chodzi
cukrzyce ma wiele osób, glowa do góry i nie obawiaj się:-)