Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka wrzesniowa

Czy wierzycie w dopasowanie znakow zodiaku?

Polecane posty

Gość JANka 30
Aby być z lwem, musiałabym "pracować" na pełnych obrotach, to wykańczające. Ja chciałabym po prostu być razem.. nie ciągle pracować dla niego. :O

Gość JANka 30
U mnie żaden biedny nie był. Aczkolwiek jeden głównie pochodził z dobrej rodziny, prawie przeciętny. A drugi to już faktycznie kariera pełną parą. Kasa, klasa i w ogóle blichtr.

Gość JANka 30
Choć pamiętam, że ten właśnie z klasą, był bardzo zdegustowany, że to on musiał mnie poderwać, a potem pierwszy pocałować. Wręcz obrażony, bo widocznie oczekiwał, że to ja zrobię. :P To nie dla mnie..

Gość JANka 30
Ja nawet mogę się przemóc od czasu do czasu, ale tak ciągle? To nie dam rady, to mnie wykańcza.

nie każdy lew jest taki sam. Nie wiem, może to zależy od dekady w której się urodził. Miałam takiego który świata poza mną nie widział ale też miałam takich (większość) którzy chcieli być non stop adorowani. Lwy to dziwne stworzenia i nie wiadomo jak z nimi postępować. Za bardzo się angażujesz to myślą, że już Cię mają i odchodzą szukać nowej zdobyczy. Jak jesteś niedostępna podejrzewają zdradę, unoszą się dumą i też odchodzą. Popieprzony znak

Gość wroz z kafele
JANka 30 Kobieto tobie juz nic nie pomoze :O Kisisz cipsko tu codziennie pod roznymi nickami :D Jezeli nie zrobisz cos ze swoim zyciem , wpadniesz w jeszcze wieksza depresje.

Gość JANka 30
soszaglebianka soszaglebianka@tlen.pl'; - zgadza się.

Gość JANka 30
soszaglebianka soszaglebianka@tlen.pl'; - właśnie straszne to jest.. i ryba tego nie udźwignie..

Raczej mnie to nie obchodzi czy Janka ma setki nicków:) Pogadałam i jest ok, przynajmniej bez wulgaryzmów i głupich docinek jak w niektórych tematach

Gość JANka 30
tak niestety ryba.. :)

Gość panienka wrzesniowa
Wracajac do tematu Panien... ktos wczesniej wkleil mi lnka do horoskopu z ktorego wynikalo, ze 2 Panny sa dla siebie stworzone. I wlasnie dziwna sprawa...bo to jedyny horoskop, ktory to pisze. W pozostałych twierdza, ze to polaczenie beznadziejne. Dlatego powiedzcie mi (Ci, ktorzy zyja w zwiazku Panna+Panna) jak to wyglada w praktyce?

Gość wroz zkafele
Jak mowilem, psychicznej nic nie pomoze. Nazwijmy rzeczy po imieniu. Kobieta poza kafeteria nie ma przktycznie niczego. Offermo

Gość JANka 30
soszaglebianka soszaglebianka@tlen.pl'; - nie zawracaj sobie głowy nim, bo to tutejszy przerzucacz gnoju. Siedzi tu dzień i noc i śledzi każdego.. nie ma innych problemów.. to jego jedyne życie.

Gość JANka 30
heh pisze o kimś, że ktoś tutaj pisze pod różnymi nickami, a on w jednym temacie sobie odpisuje pod innymi nickami.. ale paranoja..

Gość JANka 30
Gnój przerzucaj sobie na swoim terytorium, na moje nie wchodz..

Autorko nie wiem. Moje rodzeństwo np wszyscy są ze znaku Panny. Siostra ma Barana, bracia Ryby no i jakoś żyją szczęśliwie, bez rozwodów, bez scen. Nie wiem jak to wygląda w relacjach Panna-Panna więc się nie wypowiem. Wiem jedynie, że Panny to osoby które mają łeb na karku, są mądre i przedsiębiorcze

Gość JANka 30
Slepa nie jestem, widzę, że to jedna osoba pisze.. i jak widać nic nie do powiedzenia, tylko gnojem obrzuca.. Ewidentnie obornik go kręci..

Gość janka vel inne nicki to psychi
k :D:D

Gość JANka 30
Nudne to dziecko.. :O

hejo my oboje tez jestesmy Panny i jest super chemia, porozumienie dokuczanie sobie wspieranie zajebiste rozmowy ale czasami tezzz cviezko i ciagle trzeba pracowac i dawac sobie szanse. tez na pocz sie balam jak to bedzie bo sie o tym dopasowaniu naczytalam i jak tylko jakis kryzys czy ciche dni to to zwalam na to dopasowanie ale to gowno, duzo zalezy od nas a nie jakis pierdol wiec sie nie martw na zapas pozdrl

Gość JANka 30
To prawda.. :O

Gość 2222222222222
pana = panna super połączenie, przecież linka wysłałam!!