Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka wrzesniowa

Czy wierzycie w dopasowanie znakow zodiaku?

Polecane posty

Gość panienka wrzesniowa

Ja jestem Panna, wg. horoskopu beznadziejny znak zodiaku :( ciagle pod gorke. Moj facet tez jest Panną no i oczywiscie, wg. horoskopu 2 Panny to juz katastrofa. Ja raczej w to nie wierzę, ale wiem ze sa ludzie, ktorzy sie tym przejmuja i zwracaja na to uwage -> stad moje pytanie, czy kiedys sprawdziło wam sie w praktyce, ze horoskop mowil prawde pod wzgledem waszego dopasowania?

Gość gwoli wyjasnienia...
pozyjesz, to zobaczysz, czy u ciebie sie sprawdzi

Gość sophie de M
ja nie wierze. Wszystko jest silą sugestii.. wedle horoskopow ja wodnik i moj maz skorpion to nierealne polaczenie, a jednak. jestesmy razem dlugo i szczesliwi. mamy tez inne zainteresowania niz tylko seks, jak twierdzą horoskopy;)

Nie powiem,że nie czytam tego rodzaju wróżb,ale żeby je zaraz traktować tak dosłownie:) Generalnie jestem Strzelcem,mój były partner Rakiem. Pisało,że nic z tego. Po paru latach faktycznie wykazało,że nic z tego :)

Gość panienka wrzesniowa
wolałabym być spod znaku sierpa i młota, albo spod znaku drogowego

Gość panienka wrzesniowa
Fajny podszyw ;) Wczesniej bylam z Bykiem, wszystkie horoskopy byly nam bardzo przychylne a po miesiacu okazalo sie, ze nie jestem w stanie z nim wytrzymac. Wiec moze i faktycznie nie nalezy w to wierzyc?

Gość popopopoopopoppopoppopoopop
a ja nie wiem co w pannie jest zlego. tez jestem panna, a moj to baran. i ja nigdy nie przywiazuje do tego wagi. co za bzdura. normalnie zachowujesz sie jak aniela skoro wierzysz w takie banialuki

To tylko horoskop. Można wziąć pod uwagę^^ Ale nie analizować.. Albo nawet nie brać pod uwagę,bo oni wszystkie Strzelce,Byki i inne znaki wrzucają do 1 kotła. A Ryba Rybce nie równa ;)

Gość najpaskudniejszy to wodnik
lol

Gość JANka 30
Moje doświadczenie potwierdza, że niestety sprawdza się. Choć przed nie traktuje tego poważnie, ale przykład miałam 2 lwy o tym samym imieniu i.... identycznie... niby bardzo blisko, ale ściana między nami.. dziwne odczucie i ostatecznie bez szans..

Gość JANka 30
Albo barany.. to samo. Intensywnie, a potem nagle koniec..

Gość kot7
A ktory najfajniejsz znak

Gość prawiczy prawiczek 28
NIe, nie wierzymy. Znaki zodiaków to kicha.

Gość JANka 30
Dla każdego to inny.. Ja np. muszę wiać w podskokach przed lwami, bo szybko przy nich sie wkręcam, a nic nigdy z tego nie będzie.. Barany też dwa i też identycznie, ale one już mnie aż tak nie rajcują, to i żałoba krótsza.. :O

Gość 2222222222222
tak, dopasowanie znaków ma znaczenie, jednak nad związkiem trzeba pracować zawsze i nawet jak one nie są dopasowane, to trzeba się starać Znak zodiaku i nie tylko, bardzo wiele mówi o charakterze ludzi jednak na pocieszenie autorko napiszę Ci, że panna=panna to bardzo szczęśliwy układ i nie wiem, kto Ci tych bzdur naopowiadał, a na pocieszenie poczytaj sobie tego linka http://czary.pl/horoskopy/partnerski/kpanna_mpanna.php

Ja jestem bykiem i zawsze mnie ciągnęło do lwów choć wszystkie horoskopy to odradzają bo to tylko silna fascynacja erotyczna i na dłuższą metę to nie bardzo no ale kręcą mnie lwy i nic na to nie poradzę:)

Gość 2222222222222
do janka 30 jakim jesteś znakiem lwa poznam na odległość!! Baran, lew i strzelec to znaki dla siebie najbardziej pasujące

Gość 2222222222222
panna ma mnóstwo zalet!!! Jest pracowita, pedantyczna itp. itd. chociaż znam jedną pannę, która nie ma z tym znakiem nic wspólnego

Gość JANka 30
ryba - i też ciągnie mnie do tych lwów.. pewnie ta siła.. i to zonk zawsze.. :O

Gość JANka 30
Lew mnie obezwładnia.. :O

Gość najpaskudniejszy panna i
blizniak:P..jedno i drugie wyrachowane jak jasna cholera a w dodatku skapiradla fujmj:P

Gość JANka 30
Ja także bliźniaków nie lubię.. :P bo potrafią szybko się zmieniać. :O są zmienne i wredne..

Gość JANka 30
Bliźniaki jak widzę, mają dwa systemy moralne, jeden dla siebie, a odrębny dla reszty społeczeństwa.. :O

Gość 2222222222222
lew to lew, ma odzwierciedlenie w życiu co do przyrody!! Żeby lwa ujarzmić, trzeba mieć sposób!! poczytajcie o tym. Lew musi być chwalony, lubi otaczać się luksusem, no i lwy to ludzie z pozycją i kasą, więc nic dziwnego, że do niego lgniecie, poczytajcie o tym, a zatrzymacie go na dłużej!!

Gość JANka 30
Fakt, ale przeciez uwielbienie w stosunku do lwa, jest czytelne, nawet jeśli się go nie artykułuje. Czasami nawet chwaliłam, bo czytałam to.. ale przecież nie można ciągle tylko wokół niego skakać, bo to znowu wbrew mnie.. Ogólnie, to przytłaczające, bo to tylko w jedną stronę. Z jego strony nie bardzo można na to liczyć, może chwilami. Ja nie mam na to siły..

to zabrzmiało jakby kobiety które ciągną do lwów były materialistkami:( Nie. Ja znałam dwóch którzy ani pozycji nie mieli ani za specjalnie klasy a potrafili mną zawładnąć i rozkochać