Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaporazsetny

prosze... o waszą opinieeee! :(:(:(

Polecane posty

helpppp...!!!! ostatnio poznałam Darka fascynujacego chlopaka, bylismy na randce , wszystko bylo przecudnie, calowalismy sie, on wciaz pytal czy sie spotkamy jeszcze raz przytulalismy sie i czulismy jakbysmy znali sie juz wieki, heh... po rozstaniu wymienilismy sie eskami... moze jest to glupie ale bardzo bardzo mnie do niego ciągnie ale na zajutrz juz sie nie odezwal , wieczorem postanowilam wyslac mu esa odpisal cos tam , takie nic znaczacego, dwa dni sie juz nie odzdzywa a ja dostaje do glowy! Może to i puste, ale odkad zerwalam z swoim ostatnim chlopakiem (tzn) 3 lata temu z nikim nie chcialam sie spotykać, wielu chlopcą dalam kosza choc mi sie podobali, nie mowiac zebym sie do kogos przytulila... a Tu jeden chlopak jeden wieczór i sie z nim calowalam, wiele to dla mnie znaczy... a chyba nic z tego nie będzie.. jest mi smutno bo myslalam że cos z tego wyjdzie, ze wkoncu moge sie z kimś związać.. Chłopak jest dużo starszy... i mega przystojny wiec może ma juz jakąś inną ..:(:( nie wiem, ale czułam że traktuje mnie wyjatkowo, a może tylko mi sie wydawało... :(:( co wy myslicieee? :(:(:(

myslalam zeby napisać wprost , kiedy sie umowimy na piwko, ale boje sie ze sie tylko nie potrzebnie poniże..:(:(

chciałabym mu napisac wprost kiedy sie umowimy , mam dziwne przeczucie ze sie zgodzi, ale tez boje sie że może sie myle i nie potrzebnie sie poniże..

Gość uppppp
tylu ludzi oszukałaś i wyłudziłaś pieniądze a nie masz pojęcia o wróżeniu i nie masz żadnego papieru na to.. poczekaj...

nikt mi nic nie doradzi..? zadzwonic do niego? :(:(