Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denis rozrabiaka

Tekst z angielskiego

Polecane posty

Gość IREK a nie Mirek hahahahaha
przeciez to jest jakis belkot

Gość ati-85
ja miałem na studiach do czynienia z rodowitą Szkotką i nie miałem problemu ze zrozumieniem. Nie mówiła żadnym slangiem ani czymś tam. No ale ona robiła doktorat.

Gość from usa
Uwiez mi, ze amerykanie mowia tragicznie ;) Oczywiscie dla mnie wspaniale :D Natomiast jak bylam w GB to dla mnie oni mowia, bardziej tragicznie i do tego ten brytyjski akcent :). Smialam sie z tego jak moj kolega amerykaniec nie mogl sie dogadac z brytyjczykiem. Smiech na sali :D:D A przeciez oboje mowia po angielsku :)

Gość IREK a nie Mirek hahahahaha
obydwaj jesli juz

Gość from usa
Ups, masz racje irek :) przepraszam za moj polski :D

Gość peppiesek
from usa, zalezy z jakimi ludzmi sie przebywa. Ja uwielbiam AmEnglish, oczywiscie w wykonaniu w miare wyksztalconych ludzi, a nie murzynow z Penn Station:D

Gość ati-85
no nie wiem, ja tą Szkotkę świetnie rozumiałem. Nawet lepiej niż niektórych Polaków uczących angielskiego ( co często jest po prostu żałosne). Uczyć powinno się od native'ów. Fajnie się mieszka w Wielkim Mieście?

Gość mmmmmmmmmmmmmk
boze jaka dyskusja na temat dwoch glupich zdanek po ang. obojetnie kto to napisal, wiadomo o co cho. poczytajcie sobie wypowiedzi na forum polscy nativi tak czasem pisza ze kto sie uczy polskiego tez mialby problem z rozszyfrowaniem co to znaczy

Gość from usa
ati-85 - moge powiedziec, ze teraz jest to normalne funkcjonowanie w wielkim miescie. Na poczatku byla fasccynacja na maxa :D Mimo wszystko marze juz o przeprowadzce do malego miasteczka :(.

Gość from usa
mmmmmmmmmmmmmk - zgadzam sie z Toba :)

Gość ati-85
ja jestem z Wa-wy i jak na nasze warunki ( Europa śrdk-wsch) to też jest duże miasto, ale w porównaniu z N.Y. to przecież...mały pikuś. Ale ten pikuś pozostaje przecież panem pikusiem. Nie wiem, czy rozumiesz o co biega. U nas jest taka reklama. Z pikusiem. A ile masz lat i jak długo jesteś w usa? Ojej, przepraszam: w USA?

Gość ati-85
Upsss, chyba koleżanka z N.Y. się obraziła.