Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenek z ulicy opolskiej

studentka 3. roku - dziewica ?

Polecane posty

Gość zenek z ulicy opolskiej

mozliwe to?

Gość kajanka
NA STO PROCENT NIE MOŻLIWE

Gość jawiem
chyba że polibuda

Gość mmmmmmmmmmmmmk
mozliwe ! rozne sa przypadki, wezcie sie ogarnijcie pustaki. sa i starsze dziewice, np dziewczyny z roznymi problemami psychicznymi, lękami, depresją albo z urazami z przeszlosci, albo fanatyczne katoliczki.. wiec troche otworzyc oczy pustaki.. seks to nie wszystko..

Gość dziewica orleanska
możliwe, wiem po sobie :classic_cool:

1) Mocna katoliczka 2) Dziewczyna w depresji (melancholiczka) 3) Nie grzeszy urodą Tylko te 3 opcje wchodzą do gry.

Gość weweqweeqwqwe
Stalingrad, ja nie jestem żadną z tych trzech. Studiuję II rok

Gość mmmmmmmmmmmmmk
to ze ktos ma problemy psychiczne to nie znaczy ze od razu jest pierdolniety.. moze przeciez byc normalnym czlowiekiem ale w jakiejs sferze miec lęk z ktorym nie moze sobie poradzic.. przeciez to nie wina takiej dziewczyny ze ma slabszą psychikę.. :(

Gość mmmmmmmmmmmmmk
przed związkiem..

Gość roladinia
ha ha ha dziewica ? ty aby wiesz o które miejsce chodzi ? cipę dajesz a myślisz jak do ust nie bierzesz to dziewica !!!!

Gość kaman
pomogę cię rozdziewiczyć

Gość mmmmmmmmmmmmmk
nie o takie sfery mi chodzi, o matko ludzie hahahah tylko o sfery zyciowe np związki, bliskosc taka ktora pozwala na uprawianie seksu. przeciez nie kazda laska jak kurwa puszcza sie z pierwszym lepszym kutasem tylko niektore potrzebuja do tego stalego faceta..

Gość mmmmmmmmmmmmmk
ja to wcogole uwazam ze kazdy jest pierdolniety na swoj sposob. nie ma juz normalnych ludzi! są tylko tacy ktorzy zyja w ułudzie na swoj temat. kazdy ma swoje wariactwa

Gość niunia do wzięcia
szukam sponsora, który zapewni mi różowe życie, a ja mu possam i odstresuje od trudów robienia pieniędzy moje fotki tylko dla konkretnych facetów >> http://xfoczki.pl/vx/14997

Gość spójrzmy prawdzie w oczy REAL
kiedys spotkałem na zcacie dziewczyne która miaą 28 lat i byłą dziewica. chyab miała jaks blokade psychiczna, miaa wyidealizowan obraz swiata , wierzyłą w prawdziwa miłosci i była mocno religijna. ostatnio z nia gadałęm mam teraz cos koło 30 klat wiem ze sie bzyknała chyab w kims kogo znała 2 lata. sa rózne przypadki.

Gość mmmmmmmmmmmmmk
o proszę - juz jedna kurwa chetna, kto nie lubi dziwic moze skorzystac z rozjechanej cipy

Gość ja mam 22 lata i jestem
dziewica. I pewnie wszystkich zaskocze, ale nie spelniam zadnego z wymienionych tu punktow. Ani nie jestem zagorzała katoliczka ( wrecz przeciwnie), nie mam zadnych psychicznych problemow, ani nie ejstem brzydka. wrecz przeciwnie. i moze dzieki temu mam prawo wybierac i nie dawac pierwszemu lepszemu.

Gość Romano-Sexmacher
ja mam 22 lata i jestem - zruchać cię? :)

Gość mmmmmmmmmmmmmk
poza tym dajcie spokoj, czy bycie dziewicą to cecha opisująca kobietę bardziej niz cokoliwke innego? czy to ma sie wypisane na czole a przy poznawaniu nowej osoby trzeba podac reke i powiedziec- czesc, jestem dziewicą? to jest kazdego osobista sprawa tak jak to czy laska obcina sobie paznokcie u nog na okrągło czy kwadratowo.. poza tym- wsrod studentke chyba latwiej znalezc dziewice - bo wieksze stezenie na uczelni ludzi intelignentych a czesto troszkę niesmialych lub z pokreconym charakterem.. czasem intelignecja nie idzie w parze z otwartoscia itd ale za to pewno wsrod pustakow i ciezko znalezc dziewice w tym wieku..

ja? ani sie nie chwale anie nie zale. Po prostu wy macie jakies wypaczone pojecie o swiecie i ludziach. Czy to jest jakas niepisana zasada ze dziewictwo nalezy stracic do 20 roku zycia? czy moze juz do 16 teraz bo z tego co slysze to uprawianie seksu zaczynaja juz dzieci. To ze ktos nie podaza za tym "trendem" nie oznacza ze musi byc na jakis sposob wypaczony... ogarnijcie sie

pierdolicie teraz , moze klientka jest normalna i czeka na jakiegos porzadnego faceta , a co miala sie puscic z byle kim .... ?!

sam sie zaruchaj.. tym bardziej ze i tak nie sadze zebys mial inne mozliwosci niz ta...

Gość sia90
Ja mam 20 lat i co? Jestem dziewicą i dobrze się z tym czuję. Szukam kogoś poważnego, myślącego... Nie chcę być z pierwszym lepszym.

no jesli uwazasz ze to bylo sarkastyczne i smieszne to sie zastanow nad tym jeszcze pare razy. moze w koncu dojdziesz do tego ze jestes zwyczajnie przygłupi...

Gość mmmmmmmmmmmmk
wiecej takich diabelkow a niewiele roznilibysmy sie od płazów..

Gość gavin
zapewne wiekszosci z tych swoich pseudoteorii nie wypowiedzialby publicznie. tu cwaniaczy bo jest anonimowy. no chyba ze zadaje sie z ludzmi swojego pokroju..czyli niewartymi uwagi. kazdy w miare inteligentny czlowiek ( w miare tylko!) ma cie za kretyna