Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sierżant Maczuga

Co robi prawdziwy mężczyzna w domu ?

Polecane posty

Ale z drugiej strony przyznam się, że gospodyni domowa ze mnie marna. Jestem drobna, filigranowa(160 wzrostu, 46 kg) i niektóre rzeczy ciężko mi robić więc pomoc faceta jest wskazana.

A wiec właśnie niech każdy robi swoje, w tym czym się dobrze czuje. Bez jakiegoś liczenia kalkulowania ja zrobiłam tyle, a ty tyle. Ten stary wzorzec rodziny jest już mocno nie aktualny, że facet pracuje a baba siedzi w domu przy garach. Bardzo dobrze ze też jakieś ambicje zawodowe macie, chcecie pracowac i oczywiste że podstawowe czynności w domu są podzielone.

Gość Marek

Tak ...... słucham i się śmieje jak kobieta mówi na kuchnię Gary jak by to ... wie co było, i dziś zazwyczaj facet wraca z pracy i robi coś w domu dalej, jak nie coś przy aucie to spawa bramę. Maluję, itd dlatego chciał by wrócić coś zjeść i robić swoje a kobieta wtedy może sobie leżeć do woli, nie widzę problemu w tym żeby zrobić obiad to trwa dokładnie 30 min to już Góra a więc nie przesadzajmy, pranie też robi automat do prania a zmywa zmywarka, włożenie do niej trwa 3 min i tak samo do pralki, masakra głupie myślenie polek, facet może wrócić i sprzątać wszystko i gotować ale kto porobi resztę rzeczy albo przyniesie pieniądze bo z tego będzie największy problem później 

Gość klllllll

Moj nic nie robi, nawet nie pracuje.

Gość gość

Prawdziwy mezczyzna w domu robi to co trzeba żeby życ w dobrych warunkach