Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmuutnaa

Tabletki i zerowe libido!!

Polecane posty

Gość ssmuutnaa

Nie wiem co robić. Mój narzeczony przestał mnie pociągać, nie mam ochoty na seks, nie mam ochoty nawet dogadzać samej sobie... Parę tygodni temu odstawiłam tabletki, mając nadzieje że libido powróci - może jeszcze za wcześnie na efekty. Teraz okazało się że globulki wywołują u mnie pieczenie, więc nawet jak mój mężczyzna po długich wysiłkach nakręci jest nieprzyjemnie (w samych prezerwatywach się boje..). Jestem załamana, uprawiamy seks średnio raz na 3tygodnie a ja przez ten czas nie mam żadnej sprośnej myśli... Mam nadzieje, że spowodowane jest tabletkami, ale jeśli nie? To co robić? Wiem, że to ten jedyny..

Gość prawiczy prawiczek 28
Wiesz, że to ten jedyny ale ochoty to na niego nie masz. Kiepski jedyny

Gość ssmuutnaa
Nie mam na nikogo ochoty, nawet samo zadowalanie się nie jest już przyjemne - ani trochę...

Gość prawiczy prawiczek 28
Rzuć tabletki i idź na konsultację do lekarza. Bo raczej sztuczne hormony 100 lat trzymać nie będą a brak popędu to może być pełno innych chorób.

Gość vbyfkj.kkl
jak cie szczypie to masz po prostu grzybice

Gość ssmuutnaa
szczypanie po globulkach oznacza grzybice?

Gość vbyfkj.kkl
szczypanie zawsze oznacza grzyba, chyba ze masz uczulenie na te globulki.

Gość yrrtyrtyt
co ty pierdolisz, że szczypanie zawsze oznacza grzyba. jesteś lekarzem? - nie, więc nie udzielaj złych rad bo od tego są lekarze. szczypanie może występować przy stanach zapalnych i prawdopodobnie to masz.

Gość yrrtyrtyt
co ty pierdolisz, że szczypanie zawsze oznacza grzyba. jesteś lekarzem? - nie, więc nie udzielaj złych rad bo od tego są lekarze. szczypanie może występować przy stanach zapalnych i prawdopodobnie to masz.