Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyt. o dziewczyne

Pyt. o dziewczyne

Polecane posty

Gość Pyt. o dziewczyne

Dziewczyna 21-letnia, jestesmy razem 3 lata, jestem jej pierwszym facetem. Kochamy się od 2 lat. Ona utrzymuje, ze nie masturbuje się pozniewaz jej to nie kręci i duzo bardziej woli seks. Jesli o seks chodzi - jest on regularny w ramach mozliwosci. Ona dochodzi podczas stosunku (zazwyczaj w jednej pozycji) Jest jedna rzecz, ktora mnie nurtuje: czasami jest tak, ze gdy koncze juz a ona mowi mi ze jest juz blisko, ale nie zdazy dojsc razem ze mna, to zdarza sie ze nie chce zebym dokonczyl jej palcami, tylko mowi ze bylo juz super i chcialaby dojsc ale jedynie podczas penetracji penisem, gdyz palce dadza jej mniejszy orgazm na koncu niz to co czula caly czas podczas stosunku. Wydaje mi sie to troche dziwne, pozniewaz skoro byla juz bardzo blisko, to niby czemu nie mialaby chciec chociaz mniejszego orgazmu? Ona utrzumuje ze dochodzi, a gdy np nie zdazy badz jest gorzej to szczerze mi to zawsze mowi. Jestesmy w bardzo bliskich i mocnych relacjach, wiec mysl o tym ze moze cos klamac wlasnie troche mi tu nie pasuje. Panie, czy mozecie cos podpowiedziec? Czy sytuacja gdy jestescie juz blisko ale nie chcecie dojsc inaczej niz podczas seksu tuz przed orgazmem jest czasem normalna? Prosze bardzo was o zdanie.

Gość troche ppomoge tobie
moze u niej szybko opada podniecenie..i jesli nie doszła z toba a była blisko..to takie palcami..to jest nic i ona tego nie chce.

a moze ma tak zakodowane ze prawdziwe dochodzenie jest w trakcie kochania sie. Z toba. A placami to taka zabawa? spytaj ją a moze faktycznie palce ja nie kreca... woli kochanie sie.

Gość a w jakiej pozycji
dochodzi? Moze tutaj bedzie odpowiedz na te sprawe.

Gość Pyt. o dziewczyne
dochodzi na pieska zawsze bardzo szybko. ale np jesli akurat skoncze ja szybciej jak chocizby ostatnio to mimo ze ciagle krzyczy ze jest bardzo blisko to nie chciala juz palcami. Czy zle sie jej kojarza? wydaje mi sie ze nie, bo zanim przeszlismy do seksu, badz czasem gdy nie mamy gumek zabawiamy sie w taki sposob ze zadowalam ja palcami. Fakt, mowi mi ze od kiedy kochamy sie normalnie, to palcow zbyt bardzo juz nie lubi, ale... Ale chodzi mi tu o to, ze przeciez juz prawie doszla! Wiec chyba mniejszy orgazm palcami tez powinna chciec skoro byla juz tak blisko? Gdy pytalem jej wlasnie o to, to odp ze palcami juz nie chciala bo byloby gorzej i orgazm nie bylby zbyt wielki. No ale chyba mimo wszystko powinna go chciec.. Panie, czy ona udaje?

Gość marda
a Ty byś wolał miniaturę Ferrari czy normalne :classic_cool:

są takie kobiety że gdy są stymulowane w jakis sposób to w osiągają orgazm tylko bez przerywania stymulacji w tym sposobie inaczej to je rozprasza i zanika podniecenie ,dlatego jak wybierzecie jakiś sposób stymulacji to nie przerywaj Najlepiej zrób jej palcami a potem przedłużasz jej stan orgazmiczny stosunkiem Pamiętaj że kobieta ma inny mechanizm seksualny niż my gdy po wytrysku (orgazmie) zanika podniecenie bardzo szybko

czyli podenicenie i chec na sex jej przechodzi dlatego nie chce byscie dokanczali tak to widze

Gość Pyt. o dziewczyne
No tak, ale: a) nie zawsze tak jest bo czasem chce zebym dokonczyl palcami a przede wszystkim b) - przeciez byla baaardzo blisko, tuz tuz. wiec czemu nie chciala tych 5 sekund palcami zeby dojsc? chyba w ciagu sekundy od skonczenia do momentu az dokonczylbym palcami nie minelo jej podniecenie...

to miała taki kaprys jak widac..zalezy od jej humoru czy dnia.. z tego co tu piszesz to musicie konczyc w pozycji na pieska wtedy zawsze bedzie miała orgazm

pisałem że kobiety nie są facetami u nas podniecenie i stan podniecenia wiąże się z produkcją spermy i nawet gdy dochodzimy i przerwiemy stymulację to odczuwamy potrzebę spuszczenia się u kobiet tego nie ma Jak się przerwie jej gdy jeszcze nie doszła to u niektórych cofa sie podniecenie do "0" ale ma przyjemność z tego że jej facet miał orgazm jest zadowolony , szczęśliwy i czuje się atrakcyjna jako kobieta

Gość kątem oka..
nie masz większych problemów???

Gość SYYYYYYYYLWIANA
A moze pomysl troche, moze chce dac Ci do zrozumienia zebys sie bardziej staral nastepnym razem!!!!! A jak wiecznie bedziesz ja palcami zaspakajal to przestaniesz sie starac zeby dochodzila podczas stosunku. Więc ona woli tego uniknac. Albo jest sfrustrowana ze nie doszla a byla blisko i ma gdzies twoje palce:o

lbo jest sfrustrowana ze nie doszla a byla blisko i ma gdzies twoje palce stawiam na to. Widac, ze ma gdzies, bo nie doszła normalnie tak jak chciała.

Gość Pyt. o dziewczyne
no tak wam sie wydaje bo jej nie znacie wiec ok. Ale powiem wam ze dla niej seks nie jest nie wiadomo jak wielka spraw zycia i smierci i jesli nie doszla wczoraj, to dojdzie dzisiaj. nie byla kompletnie zla, po prostu powiedziala ze bylo fajnie podczas seksu i lepiej bylo tak niz gdyby miala dojsc palcami bo po prostu chciala w trakcie seksu dojsc. a ze nie udalo sie to trudno bo i tak bylo jej wspaniale - tak mi powiedziala

Gość SYYYYYYYYLWIANA
a moze robi dobra mine do zlej gry?? nie chce cie stresowac bo sie boi ze ci nie stanie i juz w ogole nie dojdzie

dziewczyna jest młoda minie trochę czasu nim w pełni nauczy się kontrolować swój orgazm skoro mówi że było jej miło to oznacza że tak jest rzeczywiście wiele kobiet ma swoje ulubione pozycje w których dochodzi i często po przerwaniu stymulacji nie umieją dojść...ale to kwestia czasu nim się nauczą...stąd mądre powiedzenie: "ryczące 40":D..on wiedzą gdzie je naciskać by brać sex pełnymi garściami:D