Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialbym porownac

Ile trwa u was sam stosunek

Polecane posty

Gość chcialbym porownac

chodzi mi od pierwszego wprowadzenia czlonka do spustu (ile ruchow, jaki czas -> oczywiscie okolo ile, bo kto sie skupia na leczeniu w trakcie :-)

Gość Pyt. o dziewczyne
sam stosunek to okolo pol godziny, czasem godzina, czasem kwadrans - w zaleznosci od sytuacji.

Gość tomciooo
dokładnie,zależy od sytuacji i wielu czynników :P ciezko tak stwierdzić wiec ile trwa... raz 10 minut , raz 15 a raz 30

Gość chcialbym porownac
nie wierze ze pol godziny musisz poruszac Twojego w niej aby sie spuscic za 1 razem !! Chodzi mi o samo netto !

Gość chcialbym porownac
moze wypowiedza sie dziewczyny ! Bo to bardziej wiaraygodne zrodlo :-)

Gość troche ppomoge tobie
za 1 razem dłużej..chyba że jest czas owulacji wtedy faktycznie 15 minut;) za 2 razem krócej..:)

Gość MojeZdanie...
jest takie jak wyzej ze ciężko powiedziec. mysle ze 15...20 minut to tak standardowo chyba. ale bywa i krocej i dluzej

Gość DonFranczeskoDePopoliryna
Ok. 2 godzin.

Kamecha pewnie nie chodzi im o stosunek "sam ze soba".

Moze byc z poduszka, ale wowczas, gdy jej dlugosc to co najmniej 75,3cm.

Gość troche ppomoge tobie
a jak to jest? Im lepsza gra wstepna i dłuzej trwa..tym sam stosunek krótszy? jak to u was jest?

Ej no możesz nie wierzyć, ale raz SAM stosunek (jak to ująłeś "od momentu wsadzenia KUUTASA") trwał u mnie 1 godzinę i ponad 40 minut. Ale to było na szczęście raz. Po prostu facet nie mógł dojść. A zazwyczaj trwa to ok. 15 minut, może więcej.

Gość WROO_C
chcialbym porownac --- wszyscy wiedzą o co Ci chodzi,wiemy czym jest stosunek. przecież Ci odpowiadają..... 10... 15 minut... 30. Dostałeś juz parę odpowiedzi a piszesz jakbyś ich nie zauważył. ps. poza tym potwierdzam, ok 15 min najczesciej

Gość zazwyczaj GODZINE
mam na mysli sam stosunek i tyle nie dlatego ze facet nie umie dojsc czy go nie podniecam oboje lubimy dlugi sex i on oddechem reuluje dlugosc sotsunku i wytrysk kazdy doswiadczony kochanek to potrafi

Gość zazwyczaj GODZINE
dodam ze taki godzinny sex mamy codziennie ja mam dosc duze potrzeby i niejednokrotnie potrzebuje dlugiego sexu kilka razy dziennie

Gość uśredniając
4-15 min za pierwszym razem 20-50 min za drugim razem trzeci raz - uuuuu zwykle zdążę usnąć

Gość chcialbym porownac
@Fajnie Wspolczuje, chyba wszystko ciebie bolalo.

Gość Anji.
ile trwa sam stosunek? roznie, przedwczoraj ok 18-20minut. najkrotszy jaki pamietam cos ok 4 minut sie raz zdarzylo... coż.

Gość w sumie pytanie infantylne
jak napiszę, że czasem to kilka ruchów to mój facet pewnie wyjdzie na słabeusza :-P bo tutaj musiałaby być legenda, że po różnych "formach seksualnych" rozciągniętych w czasie w ostatniej fazie przed szczytowaniem dopiero jak to napisałeś "wsadza kutasa". a jesli to ma byc samo "pukanie" to może się przeciągnąć, ale może mi się znuuuuudzić :-D

Gość uśredniając
teraz wszyscy faceci wychodzą na twardzieli, że każdy niby po pół godziny, ale wystarczy przeczytać temat "wasz najgorszy stosunek" gdzie wypowiadają się kobiety, to gro facetów nie dotrwa do pierwszej kończącej się minuty... teoretycznie badania pokazują że najlepszy seks jest do 15min, gdyż kochankowie mogą się w pełni sobą cieszyć, i nie są jeszcze zmęczeni fizycznie.

Gość zazwyczaj GODZINE
Gdyby u mnie seks trwał 15 minut to bym go wywaliła na zbity pysk. Minimum 1 godzina a ponieważ jak pisałam powyżej, mam duże potrzeby, więc robimy to zazwyczaj kilka razy dziennie. Dobrze, że jesteśmy na bezrobocie bo aż się boję co będzie jak któreś z nas, wreszcie znajdzie pracę. To będzie tragedia.