Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keane_ol

zasłużyłam sobie

Polecane posty

Gość keane_ol

tylko czym i za co:O po 5 latach facet zostawil mnie z "klasa".....a jak....po prostu z dnia na dzień przestal sie odzywac, zamilkl. szmata z niego, za grosz ludzkosci i szacunku do drugiego czlowieka:(

Gość keane_ol
:(

Gość nie martw sie
moj dzis powiedzial "albo twoja mama wezmie kredyt hipoteczny albo koniec z nami" 🖐️

Gość nie martw sie
i wyszedl

Gość keane_ol
wolalabym zeby mi tak powiedzial, przynajmniej mialabym jasna sytuacje a nie zostawial bez slowa:O

Gość ekhm przepraszam
>>nie martw sie hehe dobre... ;) dajcie spokoj, nie kazdy facet konczy z klasa...

Gość nie martw sie
bez slow tez mnie kiedys zostawil, jednak po 2 miesiacach wrocil do łask. nie przejmuj sie, ja tez cierpie bo byl to perfidny szantaz emocjonalny. ale pamietaj - im bardziej bedziesz niedostepna tym szybciej wroci

Gość nie martw sie
nie wiem czy takie dobre.... rozumiem, ze ma dlugi i chcialabym mu pomoc ale nie w taki sposob... ehhh faceci... chyba z nami tez koniec

Gość ekhm przepraszam
gdyby mi laska tak powiedziala jeszcze tego samego dnia bym ja zostawil... ;)

Gość nie martw sie
no a wlanie dostalam smsao tresci - no slucham jakie widzisz rozwiazanie zebym sie nie je.bal z dlugami przez kolejne 4 lata? jakies propozycje co mam odpisac? bo rece mi opadają....

Gość keane_ol
ale ja nie chce zeby wracal i co wroci na chwile i znowu zniknie ten przypadek ma strasznie ciezki charakter-jego sposob na zly humor to nieodzywanie sie, on po prostu nie umie zyc w zwiazku (nie wyniosl wzorca z domu-choć to nie regula) i teraz jest jak jest eh serce peka, myslalam ze jak kogos sie kocha to robi sie tak zeby nie ranic i chronic przed negatywnymi emocjami...widocznie to nie jest milosc:( ale chociaz odrobiny szacunku mogł mi okazac:O

Gość nie martw sie
autorko przepraszam ze wbilam sie ze swoim problemem na twoj topik🌼

Gość nie martw sie
a moj facet ma bordeline? wiesz co to jest? czasami przechodzę katorge... oddaje z siebie wszystko a dostaje nic

Gość ekhm przepraszam
>>nie martw sie jesli tak pisze ci facet to znaczy ze jest S*K*U*R*W*I*E*L*E*M!!! i mowie ci to ja - facet... nic nie pisz, bo cale twoje wyjasnienia i tak beda na nic... szkoda ze ci prostutucji nie proponowal zeby dlugi splacic...

Gość nie martw sie
wiem co czujesz,co dzien przechodze to samo. musisz teraz wykazac sie zayebista gra aktorską - pokaz klase i jak dobrze ci bez niego. wiem, ze to moze i glupie ale chooj niech nie wie ze cierpisz

Gość nie martw sie
ekhm przepraszam - wiem , ze taki jest a ja sama duzo tlumaczylam jego zachowanie chorobą... ale dzis przekroczyl granice....

Gość nie martw sie
i pisze na pomaranczowo bo moj czarny nick jest dosyc rozpoznawalny ale po prostu az mi wstyd:-o

Gość kwasupóllitra
a mnie zona wyjebała i poszla do innego... z tekstem "spierdalaj nigdy cię nie kochałam" fajnie?

Gość nie martw sie
nie:-o

Gość ekhm przepraszam
ja nie tlumacze kobiet i nie tlumacze facetow, tylko pokazuje palcem patologie... prawdziwy mezczyzna sam rozwiazuje swoje problemy, mi wstyd nawet byloby powiedziec dziewczynie "sluchaj kochanie mam problem z dlugami" a co dopiero powiedziec "namow rodzicow zeby wzieli kredyt i splacili moje dlugi"... no blagam bez przesady...

Gość nie martw sie
chodzilo mu o to zeby moja mama wziela kredyt hipoteczny a on bedzie go splacal - to tak dla sprostowania.... i jeszcze, ze nie potrzebna mu prztulanka (czyli ja bo lubie sie przytulac i czesto to robie:-o) tylko konkretne dzialania...

Gość keane_ol
mam kolezanke ktora zyje z facetem ze sporymi dlugami. niestety jest nieszczesliwa w tym zwiazku kazde upomnienie go o kase zeby sie dolozyl do domowego budzetu komentuje ze on zarabia na swoj dlug ktory musi splacic a ona biedna wyklada kase na wszystko, a on splaca dlug ktory wcale nie maleje ehh faceci

Gość nie martw sie
wiem... to wszystko jest bardzo trudne... najgorsze to przekreslic te wszystkie lata spedzone razem nawet nie wiem co mam mu powiedziec, on mysli ze jest ofiara ktorej nikt nie chce pomoc i obwinia mnie za swoje niepowodzenia... wywoluje u mnie okropne poczucie winy, mimo ze tyle mu oddalam :-o

Gość keane_ol
w takim razie zostaw go bez slowa:)zareczam ze bedzie mu "miło"

Gość ekhm przepraszam
ja ci juz nic nie bede pisal bo widze ze twoj facet jest moim przeciwienstwem... jak ja lubie moja mala przytulac to nawet nie wiesz. wiem ze jest przy mnie taka bezbronna, ufna... a jak jedziemy gdzies razem i sie przytuli bo cos ja wystraszy :D eh... lubie to :)

Gość nie martw sie
keane - mozliwe, ze tak zrobie;) ekhm przepraszam - zazdroszcze Twojej ukochanej i zycze Wam duzo szczesci pewnie kiedys sie ogarnę, keane rowniez szkoda tylko przekreslac to wszystko...

Gość ekhm przepraszam
Tobie tez sie ulozy... ;)

Gość nie martw sie
moze tak moze nie. po tych doswiadczeniach czasami mam dosyc zycia... keane jestes tam? moze obie zaczniemy od poczatku?

Gość nie martw sie
michau:) poznalam go jak mial dlugi. w zyciu nie pozowlilabym by narobil sobie z mojego powodu. wrecz przeciwnie staralam sie by nie wpadl w wieksze ale on jest taki nierozsadny... a wlasciwie nie mysli realnie... jedyny plus to taki, ze nie wydal tej kasy na glupoty tylko wszystko pakuje w swoja firme....