Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozrdazniona ona

Kłótnia z pierdoły wzieta, jego chamskie zachowanie

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] ROSALINDA PACZEKO ROR co z tobą ? jesteś starą panną czy jeszcze podlotkiem żyjącym w świecie dyskotek ? Kobieta w pewnym wieku ma męża, dzieci i rodzine. To chyba normalne. Wierz mi - mężczyźni w pewnym wieku też tego chcą. Nie trzeba ich "łapać"" moze dla ciebie to normalne - zalezy jak wyglda twoje zycie i srodowisko - nie kazda kobieta chce miec dzieci i meza i podobnie nie kazdy facet szuka zonki;-)) tak ciezko ci zrozumiec ze sa inne systemay wartosci???;-)) czy ja wiem??? z moich doswiadzcen a mamkilku kolego ok. 35 lat wolnych z wyboru - dobrze sobie radzacych i w ogole janych ludzi - kt nie chca rodziny m.in,. ze wzgldeu na swoj styl zycia - prace kt uwielbiaja a kt wiaze sie z dlugimi kontraktami w roznych miejscach itp.

"nie kazda kobieta chce miec dzieci i meza i podobnie nie kazdy facet szuka zonki.." Mówimy o homo ? O.K.. rozumiem .. zdarza się, ale to nie jest norma tylko jakiś %

nie, mowimy o hetero;-))) skad sie biora ludzie z tak ograniczonym mysleniem?;-) myslisz ze jak ty i 90% twoich kolezanek zyjecie tak samo to ludzie na wszystkich kontynentach rowniez - dobre;-))

Wiesz.. przyzwyczaiłam się, że na kafe aż roi się od dziwaków, ale przekonywanie innych do swoich chorych racji i wmawianie im jeszcze, że to normalne to już lekka przesada. Nie wiem jakie masz problemy i po jakich przejściach jesteś, że tak właśnie myślisz, ale.. współczuje. Tym razem szczerze. To musi być straszne być samotnym :(

"[zgłoś do usunięcia] ROSALINDA PACZEKO Wiesz.. przyzwyczaiłam się, że na kafe aż roi się od dziwaków, ale przekonywanie innych do swoich chorych racji i wmawianie im jeszcze, że to normalne to już lekka przesada." to przeczytaj jeszcze raz co sama napisalas i sie......zastosuj;-))) juz ci mowilam zebys sie tak nie napinala bo tracisz kontakt z rzeczywistoscia;-)) "Nie wiem jakie masz problemy i po jakich przejściach jesteś, że tak właśnie myślisz, ale.. współczuje. Tym razem szczerze. To musi być straszne być samotnym " a czy ja gdzies napisalam ze jestem samotna??? ;-))) no widzisz przez te nerwy logika ci zaczyna szwankowac;-) ja po prostu jestem otwarta na rozne style zycia ......ale co tam - takim jak ty nie bedzie dane posmakowac co to znaczy otwartosc umyslu;-))) lepiej wracaja do swojej "normalnosci" w kt "normalni" ludzie robia wylacznie "normalne" rzeczy bo jeszcze - nie daj bog! - dziwactwem z kafe sie zarazisz;-))

no dzieki;-) a ty sie tak nie nadymaj - to moze zycie ci lzejszym bedzie i mniej szokowac;-))

zaloze sie ze kolezanka powyzej cale swoje zycie spedziala w jednym kraju - moze nawet miescie?;-) bardzo pasuje do standardowego przykladu - ze czego nie widzialam nie znam to mnie przeraza wiec nalezy tp zwlaczyc;-))))))))))) a kzdy kto postepuje inaczej niz znajome mi zza plotu wzorce to "musi byc sfrustrowany" "niepowwodzenie to jego drugie imie" cos na zasadzie bo moje jest najmojsze i jedyne;-)))) ale fajnie bo przynajmniej mnie ubawila;-)))

ROR akurat nie trafiłeś, bo podróżuje dość sporo po świecie :) Co to ma w ogóle do rzeczy ? Widząc idiotyzmy mam je uważać za normalne ??? :) Nudna troche ta dyskusja .. dla mnie to sobie żyj sam jako gej czy singiel czy co tam chcesz, ale zrozum, że NORMALNI ludzie o nie spaczonej psychice jak ty mają nieco inne potrzeby :)

"Mnie nic nie szokuje" jasne;-)))) powtorz to jeszcze 5 razy - koniecznie na glos - to moze sama w to uwierzysz;-)))) ale to normalne twoje ograniczenie wynika pewnie z braku wiedzy na temat roznych kultiur i niezbyt rozleglego doswiadczenia zyciowego zapewne

"twoje ograniczenie wynika pewnie z braku wiedzy na temat roznych kultiur" Tak z ciekawości obrzezanie dziewczynek w Arabii Saudyjskiej uważasz za normalne ? Czy tylko zachodnie feministki kaszaloty bo akurat to ci na ręke ?

po pierwsze to jestem kobieta badz laskawa to zauwazyc;-) "[zgłoś do usunięcia] ROSALINDA PACZEKO ROR akurat nie trafiłeś, bo podróżuje dość sporo po świecie Co to ma w ogóle do rzeczy ? Widząc idiotyzmy mam je uważać za normalne ???" sporo - ja nie mowie o wyjazdach 2-tyg na wakcje ;-))) tylko o zanurzaniu sie w kulture - rozumiem ze mowisz kilkoma jezykami rowniez? " Nudna troche ta dyskusja .. dla mnie to sobie żyj sam jako gej czy singiel czy co tam chcesz, ale zrozum, że NORMALNI ludzie o nie spaczonej psychice jak ty mają nieco inne potrzeby " jasne normalni ludzie to ty i tylko twoje potrzeby sa normalne;-)))))))) juz ci radzilam zebys nie wychylala dzioba poza wlasny krag "normalnych" ludzi ;-)))

"po pierwsze to jestem kobieta badz laskawa to zauwazyc" To wszystko wyjaśnia :) Samotna singielka tłumaczy sobie, że fajnie być singlem... i, że to całkiem normalne, że kobieta nie chce dzieci :) Masz mocno spaczoną psyche :)

"Tak z ciekawości obrzezanie dziewczynek w Arabii Saudyjskiej uważasz za normalne ? Czy tylko zachodnie feministki kaszaloty bo akurat to ci na ręke ?" na to pytanie odpowiem i podyskutujemy jak sie odpowiednio przygotujesz bo juz teraz widze ze nie masz wiedzy - obrzezanie nie wystepuje na duza skale w arabii saudyjskiej (ale rozumiem ze jako osoba "podrozujaca po swiecie" pewnie mieszkalas tez na bliskim wschodzie;-) wiec pewnie wiesz ze to jest bardziej powszechne w krajach Afryki takich jak np. somalia a co do zachodnuch feministek (czy kaszaloty - to rzecz gustu;-) nie, mi imponuja matki-polki - co to raz na tydzien pod pizerzyna "ze slubmnym" zeby w niedziele do kosciola w nowym plaszczu zdazyc;-)))))

"wiec pewnie wiesz ze to jest bardziej powszechne w krajach Afryki takich jak np. somalia" Tak, wiem (co nie znaczy, że w Arabii czy Egipcie tego problemu nie ma)... ale nic nie wniosłać dalej ? Nie napisałaś czy popierasz wszystkie dziwactwa czy tylko te które ci odpowiadają..???

"[zgłoś do usunięcia] ROSALINDA PACZEKO "po pierwsze to jestem kobieta badz laskawa to zauwazyc" To wszystko wyjaśnia Samotna singielka tłumaczy sobie, że fajnie być singlem... i, że to całkiem normalne, że kobieta nie chce dzieci Masz mocno spaczoną psyche " no widzisz do ciebie tylko proste rzeczy przemawiaja ;-)) no i nareszcie sie rozchmurzylas;-)) bo jak ktos mowi ze lubi niebieski kolor to pewnie dlatego ze ma samochod w tym kolorze - ojej ale co zrobiz jak ktos mowi ze niebieski to najlepszy kolor a sam ma samochod czerwony - watpie cze ze swoja swiatloscia umyslu zalapiesz aluzje;-))) wiec ci podpowiem nie jestem samotna, aczkolwiek nie widze w samotnosci nieczego zlego - kazdy z nas w jakims sensie jest samotny, nawet po 5 slubach;-))) dobrze ze ty masz "psyche" w iedalnym, niemalze dziewiczym i nienaruszonym stanie;-)))))

"dobrze ze ty masz "psyche" w iedalnym, niemalze dziewiczym i nienaruszonym stanie" Bogu dzięki ! Znałam już nie jedną singielke choć kiedyś tak się tego nie nazywało, która marnie skończyła łażąc po smieciach lub w domu wariatów. W najlepszym wypadku z kotem przy łożu śmierci.

""Tak, wiem (co nie znaczy, że w Arabii czy Egipcie tego problemu nie ma)... ale nic nie wniosłać dalej ? Nie napisałaś czy popierasz wszystkie dziwactwa czy tylko te które ci odpowiadają..???" masz racje nie odpowiedzialam na twoje pytania - bo nadal uwazam ze jestes nieprzygotowana do tak powaznej dyskusji i zadajesz pytania jak dziecko na zasadzie "no powiedz tak czy nie" - widze ze ciezko ci zrozumiec zlozonosc pewnych zjawisk (mowie to na podstawie wczesniejszych twoich wypowiedzi w kt popadalas w skrajnosci - kolejno zarzucalas mi ze jestem: a) 17-latka b) gejem c) stara panan;-)) przy czym nigdy nie trafilas - wiec wybacz kochana;-)) nie dojrzalas - moim zdaniem - do powaznych dyskusji jeszcze

"Bogu dzięki ! Znałam już nie jedną singielke choć kiedyś tak się tego nie nazywało, która marnie skończyła łażąc po smieciach lub w domu wariatów. W najlepszym wypadku z kotem przy łożu śmierci" moja droga twoje kolezanki i towarzystwo w jakim sie obraczasz mnie nie interesuje;-))) juz ci grzecznie odpowiedzialam na pytanie - nie jestem singielka - aty dalej swoje - masz problem z przetwarzeniem informacji czy po prostu trzeba ci kilka razy te same rzeczy wyjasniac??;-))

"nie dojrzalas - moim zdaniem - do powaznych dyskusji" A ja myślę, że cie zatkało i nie umiesz odpowiedzieć, bo oczywiste jest, że bronisz tego co akurat dla ciebie wygodne podpierając się głupotkami typu "znajomość kultur".

mysl co tylko sobie chcesz ;-)) mam zasade ze powazne dyskusje tocze z powaznymi ludzmi;-)) albo przynajmniej tych ktorzy maja otwartosc myslu - a ty wielokrotnie podkreslalas ze takowej ci brakuje;-) blednie formulujesz pytania - ja natomiast ze swojej strony moge cie zapeniec ze niczego nie bronie bo nie traktuje swiata w kategorii ataku i obrony czyli wojny;-))))) popadzasz w skrajnosci - na zasdzie czarne biale dobre zle - jak na tym tle mozemy mowic o roznicach kulturowych?? nie mam poczucia czy ty nawet sobie zdajesz sprawe i potrafisz zdefiniowac pojecie kultura - serdecznie cie do tego zachecam - bedzie to stanopwilo pkt wyjscia do dalszej dyskusji

a Kochanenka i znajomosc kultur to nie sa.....glupotki;-)))))) podrozniczko;-))

I znów o niczym. Mówisz o podróżowaniu, o znajomości kultur i akurat bronisz singielki. Dlaczego ? Czemu nie np latynoski ? Bo przesadnie dbają o siebie, rodzą dzieci i celem ich życia jest rodzina ? To nie pasuje do twojego stylu życia, prawda ? :) Naprawde albo jesteś gnojem przed 30-tką albo masz kiepsko w tej główce ..

Ty masz jakas obsesje na pkt singielek ;-)))))) i nie badz moja droga beszczelna bo srogo tego pozalujesz - czy ja cie obrazam i nazywam gnojem? nie szastaj nazwami bo o latynoskach towiesz pewnie tyle co w barzylijskiej telenoweli zobaczylas;-))) wiesz - ty masz jakis problem z przyszwajaniem informacji?? ze teorie spiskowe przez ciebie przemawiaja?? przecie zjuz ci powiedzialam jak mam status ale jesli nie mozesz tego zniesc - i latwiej ci bedzie w nocy spac " to tak jestem gnojem przed 30-tka, jednoczesnie stara panna, rozwodka, porzucona, mialam dziewica po aborcji i gejem;-)))) teraz lepej?? kochanenka - i ty chcesz "dyskutowac" ze mna??? nie pochlepbiaj sobie;-)

rozrdazniona ona => Ty po prostu lubisz rządzić, nieprawdaż? I wkurza cię jak ci się nie udaje. Ciocia dobra rada :o

Nie moja droga - ja nie mowie o niczym - to tylko dla ciebie zbyt wysoki poziom abstrackcji;-)) dlatego sie gubisz w konwersacji , przeczysz sama sobie itd. "Mówisz o podróżowaniu, o znajomości kultur i akurat bronisz singielki" to ty powiedzialas ze podruzujesz ja nic takiego nie powedzialam - w ogole twoj tokm rozumowania utwuerdza mnie w przekonaniu ze bez stereotypow ani rusz - tak maja ognaiczeni ludzie - musza sie podpierac stereotypami ty nie odrozniasz - zycia w adnej lukturze od podrozowania wakacyjnego, nie odpwowiedzialas na ani jedno moje pyt wiec ja nie odp na twoje, do tego powtarzasz jakies urojone fakty na moj temat i jak widze mam kolejna fanjke w twojej osobie;-))

"nie szastaj nazwami bo o latynoskach towiesz pewnie tyle co w barzylijskiej telenoweli" Tyle masz tylko do powiedzenia ? Mogłam się spodziewać :) Ani o kulturze arabskiej nie masz wiedzy ani o Ameryce Południowej. Każdą dyskusje starasz się uciąć.. ale mądrzy się, że ho ho :) Idź lepiej spać.. bo się tylko niepotrzebnie wysilasz i męczysz.

juz ci mowilam - nie ma tu z kim dykutowac;-)) i nie badz niegrzeczna kochana bo srogo tego pozalujesz rozkazy typu nidz spac to mozesz kierowac do rownych sobie - gdy zwraczasz sie do mnie to nie zpomniej dodac uprzejmego prosze,ok? jakis chillout by cis ie przydal bo strsznie spieta jestes;-)))

a takie marne prowokacje typu "nie masz wiedzy" to na mnie nie dzialaja zlociutka - nie ze mna takie numery;-)))