Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komin szal

Macie kominy szale?Jak się w tym chodzi?

Polecane posty

Gość komin szal

Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy warto.

Nie widziałam teraz w sklepach, może dlatego,że nie mam czasu łazić :o Ale jak byliśmy dziećmi to kominy były bardzo modne i je uwielbiałam Skoro wróciły do mody to super, zaraz mamę zagadam o kilka sztuk dla siebie i córki :P

Gość teneryffffaaa
ja sobie kupiłam wlasnie w tym roku a nosi sie no nie wiem ... zwyczajnie , np. tak http://www.fakt.pl/Goracy-komin,artykuly,85954,1.html Praktycznie w kazdym sklepie są.

Gość olaaaolaala
wiocha straszna heehe dla burakow

Gość ale pomysł ...........
Kominy sa teraz bardzo modne. Ja osobiscie nie widze dla siebie alternatywy w postaci czapki , które są brzydkie i wiesniackie !

No że też musiała wrócić najbardziej parszywa moda - z lat 80-tych. Te koszmarne spodnie z krokiem w kolanach, sindbady czy jak tam sie to nazywa, te szerokie swetry, bluzy bez kształtu. Paski, legginsy, wszystko to takie niekobiece i brzydkie, jeszcze tylko poduszek brakuje na pół metra. No i teraz kominy, jezu, w czwartej klasie podstawówki to nosiłam...

Gość zukko
Zapraszam wszystkich na strone www.zukko.pl jest naprawde wielki wybór szali ja juz sobie kupiłam jestem zadowolona rewelacja a do tego mają świetne torebki

Gość czarna ulka
normalnie sie nosi a jak ma sie nosic co za glupie pytania ;/ ludzie - betony

nie bywam zimą w Polsce, więc nie widziałam co chodzi po ulicach, a u mnie na topie dopasowane a la wełniane za duże czapki i berety

Relaksy są straszne. Pamiętam jak "odziedziczyłam" je po starszej siostrze i chodziłam w śniegu po kolana, żeby ich widać nie było :P A te kominy niektóre są całkiem ok ;) Podobają mi się na kimś, sama jakoś nie umiem sobie dopasować.