Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę zmieszany

Dziewczyna kuzyna mnie podrywa, zaczepia i namawia na potajemny sex

Polecane posty

Gość Trochę zmieszany

Jak na to zareagować?

Gość Na twoim miejscu
zamknąłbym redtjuba w przeglądarce, wyłączył kompa i poszedł spać :classic_cool:

ale bezsensu odpowiedz kazdy wie ze przed snem lepiej se potrzaskac a tak na serio jesli masz na prawde taki problem to sory ale jebac dziwke powiedz kuzynowi trzeba byc prawdziwym dla brata i yebac szmaty no takie zycie albo ja przelec i zerwij kontakty z rodzina bo gowno zawsze wyplywa na wierzch

Gość Trochę zmieszany
Pytam poważnie, póki co jej odmawiam, ale ona bardzo na to napiera i namawia mnie,

mozesz powiewdziec jej co o niej myslisz jak uslyszy kilka ostrych slow to cie znienawidzi jesli ma choc trohe mozgu

Gość Trochę zmieszany
wiem jedno, napewno się na to nie zgodzę, rodzina to rodzina, ale zastanawiam się czy mu o tym pwiedzieć, bo ta laska tak wszystko poprzekręca że to ja wyjdę na najgorszego, więc i tak źle i tak niedobrze

Gość Trochę zmieszany
ostatnio nawet pies kuzyna, 9-letni owczarek szkocki, namawia mnie na potajemny sex. Chce, żebyśmy zrobili to w jakimś zacisznym miejscu, najlepiej za śmietnikiem, z dala od bezpańskich kotów, które mogłyby o tym donieść kuzynowi. Gdy z nim kiedyś wyszedłem na spacer, przypadkiem widziałem jego kosmatego ogóra i był zachęcająco pokaźnych rozmiarów. Nie wiem co mam zrobić.

Gość On też zmieszany
Też mam podobny problem, tyle że ze szwagierką...totalnie nie wiem jak na to reagować

Gość On też zmieszany
Jak wymawiała slowo Dziendobry, to piana jej z ust tak leciala jak woda z zapory Czorsztynskiej w czasie powodzi.

Gość jesli wzglada sexi i
jest dzskretna to KORYZSTAJ poki moyesy!

Gość kurffaaa
A myślałam że tylko ja miałam taki problem ze swoim ex i jego bratową. Wyszło jak wyszło jest kurwa i tyle. Ale co w rodzinie to nie ginie. Zrobiłam im wstyd na całe miasto

Gość kurffaaa
nagraj ją i pvść kuzynowi. Ja pisałam sms jako on a potem pokazałam teścią...ale była jazda :)