Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TancereczkaMała

Zabawy weselne na poziomie :-)

Polecane posty

Gość TancereczkaMała

Zabawy weselne na poziomie :-) Wpisujmy tu propozycje zabaw weselnych, ale na poziomie, tzn. -nie takich w stylu, że ktoś kogoś maca; -nie takich, że ktoś komuś dmucha mąką w twarz; -nie takich, których główą atrakcją jest to, że ktoś się przewróci, ale takich, jak np: -loteria dla gości, -zabawny test małżeńskiej zgodności charakterów; -konkurs tańca do śmiesznej muzyki. Zapraszam :D

Gość To synek bezmózgiej kolezanki
NIE MA TAKICH!

Gość MałaCzatnaMiZKokiem
Jak to nie ma? Jedynie wyobraźni może być brak :) Sama byłam na weselu, na którym była loteria śmiesznych gadźetów dla gości, a na yotube widziałam ten test zgodności charakterów :) Dobra zabawa to niekoniecznie od razu macanka, lub wrzucanie komuś jajka do spodni :S

moja ulubiona zabawa to jest taka ze wpisuje swoj problem w gogle i zawsze mam to czego szukalem no jaja jak berety

Gość Oooo9e6478
Dobry pomysł z tym wątkiem, zbierzmy fajne zabawy NA POZIOMIE :-) Może się przydać taka skarbnica pomysłów ;) Niecierpie tych durnych zabaw ze skakaniem na krześle i obmacywanie... Do postu powyżej: jeśli Ty czegoś nie znasz, to nie znaczy od razu, ze tego nie ma hihi :D

Gość Oooo9e6478
TheRipper, żałosna jesteś. Forum zostało stworzone po to, by dzielić się tu swoimi pomysłami i spostrzeżeniami.

Gość wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
I jak tu o coś zapytać, jak albo człowiek zostanie zjechany, albo potraktowany w taki sposób, jak zrobiła to TheRipper ???? Po co to forum, skoro nie mozna o nic spytać?

rewia mody :) rewelacyjna zabawa :) nie zboczona a śmieszna ;) goście tańczą w kółeczku, podają sobie z rąk do rąk worek w którym są śmieszne ubrania, za duże, pstrokate itd ;) kiedy muzyka przestanie grać a ktoś będzie miał ten worek w rękach to losuje jakiś ciuszek zakłada na siebie itd aż skończą się ciuszki w worku :D następnie każdy wychodzi z sali, potem z osobna wchodzi na salę i prezentuje się w tych ciuszkach jak modelka;) która osoba najbardziej spodoba się gościom wygrywa jakąś nagrodę :D

Gość anna24300
dobra zabawa :D ta rewia mody

Gość gość
fakt, niektóre zabawy pozostawiają wiele do życzenia

Gość gość
Za rok biorę ślub i właśnie zastanawiam się nad doborem "zabaw". Zastanawiałam się nad skorzystaniem z usług iluzjonisty, które przechadzałby się pomiędzy stolikami i zabawiał gości. Czy myślicie, że to dobry pomysł? Chciałabym skorzystać z tej oferty - http://panli.pl/close-up/