Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnaa zoneczka

co zrobic w takiej sytuacji??????????????????????????????

Polecane posty

Gość smuutnaa zoneczka

smuutnaa zoneczka witam! chcialabym opowiedziec wam o tym jak moj facet zmienil sie po ślubie i po tym jak urodzilam dziecko: gdy sie poznalismy wszystko bylo fajnie, pieknie, zapraszal mnie wszedzie, chodzilismy wszedzie razem, mowil ze chce ze mna mieszkac miec slub, dziecko itd....... przed slubem mieszkalismy rok razem i wszystko bylo łądnie pieknie... slub wzielismy cywilny, taki skromny, zaprosilismy tylko rodzine. po slubie tez nawet ok.... starał sie dawal kwiaty, chodzil nadal wszedzie ze mna, zapraszal do kina itd.... kupowal drobiazgi... mowil ze chce miec dziecko........... normalne zycie rodzine..... itd... gdy zaszlam w ciąże zmienil sie na gorsze bo: zaczał jeżdzic w nocy z kolegami po knajpach, wolał isc z kolegą na basen czy do niego do domu niz posiedziec ze mna lub ze mna gdzies wyjsc...... przestał mnie trzymac za reke (a kiedys to sie odkleic nie mógł, przestal calowac.... ) kiedys sex byl codzienniee a teraz raz na tydzien!!! w domu to ttylko ogląda tv lub siedzi na necie albo śpi!!! zdrada nie wchodzi w gre, przeszukalam mu telefon i nie ma nic, zadnych kolezanek , zadnych smsow, kolezanek on nie ma bo juz na poczatku znajomosci i przed slubem tak uzgodnilismy ze on nie ma kolezanek a ja kolegow (zreszta kolegow nigdy nie mialam), jak gdzies wyjdzie to zawsze odbiera tel. wiec nie zdradza. nie wylacza telefonu sądzę ze mu sie znudzilam? ze skoro mnie zdobyl i ma slub, dziecko to stwierdzil ze po co ma sie starac?????????? teraz ciezko mi go namowic na wspolny wypad na miasto!!! np. jak dam na jeden-dwa dni dziecko do matki (dziecko ma 4 miesiace) to on zamiast te dni wykorzystac to mowi ze mu sie nie chce nigdzie isac i oglada tv! co robic?????????????????? chce zeby był zazdrosny, zeby mu na mnie zalezalo...... kiedys na imprezie mnie pilnowal bym z nikim nie tanczyla bym nie poznala faceta innego a teraz to olewa i moge robic co chce;:::: ........... nawet powiedzial :" kto by zehccial kobiete z dzieckiem!" dodam ze bardzo dbam o siebie, sama sie go prosze o sex, maluje sie, modnie ubieram, nie byl przy p[orodzie wiec sie nie obrzydzil! wiec o co chodzi??????? co zrobic???? kocham go, nie jest taki calkiem oschly potrafi napisac milego smsa, w domu tez czasem mily....... ale tylko czasem... widze ze sie nie stara bo mysli ze cokolwiek nie zrobi to i tak bede z nim itp. moze powinnam jakos sie inaczej zachowywac? moze cos na niego podziala?

Gość autorko!!!!!!!!!!!!!!!
wystaw dziadaczavdrzwi bo raczej mu sie nie polepszy !

Gość whhhhhg
:o co za patologiczny związek

Gość whhhhhg
przed slubem tak uzgodnilismy ze on nie ma kolezanek a ja kolegow :o:o leczcie się oboje.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej