Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak somie przemy

czy każdy

Polecane posty

Gość Tak somie przemy

Każdy facet to drań? Poznaliśmy się na uczelni, przez pół roku byliśmy znajomymi. Jakieś 2 tygodnie temu niespodziewanie coś zaiskrzyło. Byliśmy od tego czasu na 3 randkach, dwie pierwsze były fantastyczne myślałam, że Pana Boga za nogi złapałam. Facet inteligentny, przystojny, czuły, zabawny. Wczoraj była 3 randka, rozmowa potem impreza wszystko super do momentu, kiedy całując się zapytał do kogo idziemy do niego czy do mnie. Jakby mi ktoś w twarz dał. Myślałam, że mnie traktuje poważniej. Smutno mi

Gość kazdy bez wyjatku
.

Może go źle zrozumiałaś.Może chciał się podzielić kolekcją znaczków.Faceci są często na takim etapie.

Gość =centurion=
to mi wygląda że "poważnie poszedł do sprawy"...przecież dał Ci wybór ...;)

Gość =centurion=
Może go źle zrozumiałaś.Może chciał się podzielić kolekcją znaczków.Faceci są często na takim etapie. zaproponował pójście do niej , czyli znaczki odpadają ...;)

Gość kazdy bez wyjatku
trzeba było powiedzieć, że do ciebie. A gdybyście już tam dotarli to zamknęłabyś mu drzwi pod nosem

Gość =centurion=
kazdy bez wyjatku nie bądź taka wredna , bo jeszcze jakiegoś faceta "skrzywdzisz" :D

Gość Tak somie przemy
On się kolekcjonowaniem znaczków raczej nie interesuje. Czuje się dziś fatalnie, musiałam się wygadać. Najgorsze jest to, ż jutro go spotkam na zajęciach i tak jeszcze przez 2 lata. Przejdzie mi za jakiś czas ale dziś :(