Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

On jest nienormalny!!!!

Polecane posty

czesc.... poznalam kiedys chlopaka o 7 lat starszego a jakos mnie takie roznice wieku nie kreca wiec chcialam zrezygnowac ze znajomosci tym bardzeij ze on nawet za bardzo mi sie nie podobal. powiedzialam mu ze nie chce z nim miec kontaktu a on zaczal na mnie wymyslac, chodzil do mojej kolezanki i prosil o moj nr, wczoraj przyszedl do mnie do domu i powiedzial mojej mamie ze nie mozemy sie duzej ukrywac ze sie ochamy i ze jestesmy 3 misiace razem ! jestem w szoku ja mam chlopaka od roku a ten mi zyc nie daje, codziennie telefony, smsy wiadomosci na NK czy na GG. co ja mam robic juz nie mam sil i nerw na niego...:(

zwyczajny natręt, przydałby mu sie porządny wpierdol.. masz jakiś kolegów którzy dali by mu radę? ;)

Gość papapoalpk
Powiedz adamowi niech mi wpierdoli:D

Postrasz go że zgłosisz sprawę na policję o nękanie. Jak nie poskutkuje to zgłoś to na policję. Albo najlepiej od razu zgłoś to na policję - niech świrus się tłumaczy na komendzie.

no wlasnie myslalam o tym zeby isc na policje ale nie wiem czy oni cos od razu zrobia no bo mi nie grozi ani nic tylko ciagle mi glowe zawraca, czeka za mna przed szkola, specjalnie bez powodujezdzi tym samym autobusem chociaz pracowal kiedy w calkiem innym miescie teraz tej pracy juz nie ma wiec codziennie widze jego pysk przed szkola, po szkole, w autobusie, na pzystanku, zajde do domu i za chwile mam e-maile albo wiadomosci GG;/ no szkoda gadac... a ja mu w glowie nie mieszalam, wiadomo mozna poznawac nowych ludzi i wgl. ale to nie znaczy ze juz bede sie z nim za slub brac czy za bycie z nim. a poznalam go tylko i wylacznie przez kuzyna bo to jego byly przyjaciel na impr. w innym orzypadku sama bym na niego uwagi nie zrwocila i bym sie z nim nie poznawala bo to nie moj typ...