Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek Marcin lat 23

Prawiczek : Spotkałem sie dzis z dziewczyną , wiecej tego nie zrobie :/

Polecane posty

Umowilismy sie ,spedzilismy ze soba 2 godziny, ona liczy na dalsza znajmosc... ja nie :o pol hiszpanka, caly czas opowiadala o swojej rodzinie , jak tam jest ble ble ble , o zainteresowaniach : taniec, narciarstwo , jezyki obce , zna się na modzie ... a ja? Moze i nie jestem brzydki ,ale co z tego , jestem nudny, od podstawowki nie mam zadnych zanjomych jak wiekszosc prawikow tutaj , nie mam zadnych zainteresowan poza komputerem - 1. nie mam z kim 2 . nie stac mnie . Czym moge ja zachwycic? Znajomoscia internetu chyba :O

no a niby czym mialbym ja zaskoczyc ? Ona nie wie ,ze ja nic ten teges :O

chcialem skonczyc znajomosc w lozku, mowie jej "sluchaj masz takie ladne piersi ze chcialbym possac ci sutki, choc zrobimy to u mnie w mieszkaniu studenckim, tylko szybciutko, bo kolega wraca za godzine" zrzedla jej troche mina

ale smieszne , idz lepiej do kosciola 🖐️

zapomniałem dodać że drugie pół to Turczynka, teraz jest pewnie ze swoim mężem Abdulem i jego żonami

Gość a tam nie rtozczulaj sie nad s
oba bierz tel i zadzwon do niej, jak ladna, zapytaj o samopoczucie i powiedz jej ze bardzo ci sie podoba badz mezczyzna, kompleksy sa nie meskie

wiarą w siebie raczej też jej nie zaimponujesz.. :o widać leci na Twój wygląd... uwierz trochę w siebie może i nie bądź takim pesymistą? poczytaj książki.. za wyporzyczanie książek z biblioteki się nie płaci a może zainteresuje Cię coś fajnego? :D

ja bym nie wytrzymala z takim marudą

chociaż prawiczki mnie kręcą :classic_cool:

Gość tralallalallalaa
ja tez nie :O

hahah :) a tam niewazne czy prawiczek czy nie z zycia zadowolony ma byc i fajny:P

Gość przynajmniej sie z toba
umowila..... i co robliscie razem?

Gość nie dziwie ci sie
tez bym zwial

Gość michalek552
a ja Ci mam te 23 lata i tez nie ruchałem,, mysle ze raz mialem okazje przykutasic ale kurde na takim stworze że pożąl się boże...ja pierdole..... kurwa ,,, wybredny,,bez pracy i niezadowoloney z życia jestem,, kurwa,, ale ruchac mie sie chce ale nie widzi mi sie alimentów placic,,,Bożę ja pierdrole

Gość z rozmów w toku kontak
rozmowy w toku odcinek 2058 w ww . facebook.com/ andrzej.wokal (napisane bez przerw) to kontakt do Andrzeja który wystąpił w tym odcinku. Znam gościa od kilku lat i wiem że jest w porządku. Może nie powiedział wszystkiego naprawdę. Nie wiem... Andrzej organizował dla młodzieży przez rok karaoke za darmo żeby mogli przy sprzęcie pośpiewać. Tachał te toboły przez miasto w każdy weekend. Pomógł wielu osobom które miały nóż na gardle- ciężką sytuację. Czasami widuje go w niedzielę w kościele. Ale jest taki że można z nim w nogę pograć, w siatę. Chodzi na dyskoteki np. w Krakowie. Można z nim pójść na piwo. To jest mądra bestia, tylko wydaje się niepozorny. Spory leń. Dużo rzeczy mu nie wychodzi w życiu. Może dlatego ma dystans do wszystkiego. Według mnie jest otwarty, ma ograniczone zaufanie, inteligentny, pomocny, czasami wkurzający, ma poczucie humoru.