Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna34

Co macie dziś na obiad?

Polecane posty

Gość maliboo
niefanka ciezko sklecic cokolwiek z tego co piszesz rozumiem, ze pracujesz za granica i dzielisz dom z jakimis wulgarnymi ciagle przeklinajacymi, Polakami? zostalas zdiagnozowana na jakas chorobe psychiczna?

Gość niefankamajkaniefanka
Gdyby mnie stara svchlana prukwa tak nie wyzywała ordynarnie to by mnie tak brzuch ze strachu nie bolał - albo alkohol w twarz czy ciągle pety. No zdrowa nie byłam, ale jak ja do lekarza to oni też - przecież pety i wóda też są niezdrowe, nie? Bez sensu :( A wyzwiska? To do psychiatry :( Tak się wyrażać - ciarki mi idą po ciele... :( Nawet Lucyfer tak nie klnie...

Gość a ty znowu jesteś...
niefankamajka a moze idź na ostry dyżur? źle się czujesz chyba...

Gość ____///// ______
niefankamajkaniefanka dlaczego dziś nie wspominasz nic o Bachledzie :O

sie zapytaj tych co z nimi mieszkałam i obok nich czy oni są normalni. jak oni bea zdiagnozowani to ja też sie też przejdę po kartkę do psychiatry. I tyle. Co wiecej? :(

Gość u mnie
roladki schabowe z serem , fasolka szparagowa i ziemniaki

Powiem wam ja bym wróciła do szkoły i zbierała te papierki od nowa przez najbliższe 3-4 lata bo nie mam doktoratu do dziś, a wiem, że dyrektor gwałcił uczniów i tak z nim przegrałam. No ale cóz... z taką opinią z taśmy nie wrócę. i tyle. Od gwałciciela i ofiary gwałtów. Oraz rozwódki bez słowa po holendersku. Także no sedziów miałam wspaniałych. Jedynie, ze nie wyrok śmierci za to, że nie chciałam pić z nimi i tyle. Coś jeszcze? :( Powodzenia im życzę w dalszym zbieraniu kasy i chlaniu. :(

No wiecie - to już jest zupełnie poważnie. Mąż miał zgwałcić rozwódkę , żeby miała dzieci bo też nie wiem czy można być normalną śpiąc z osobą, która MAJACZy. No sorry. Wybaczcie :( I tyle :( W w Polsce każdy sie gwałci to ino. I tyle :( Takie mam życie - przykro mi. A może tak nie jest? To co tam robię? :(

I też by mnie tam nie było gdyby na uczelni też sie nie gwałcicli - bo bym miała szkołe i szukam innej pracy przecież. Ale znowu gwłaty i nic z tego. No wiecie - jedynie, że nie chodzę do psychiatry już Naprawdę. I jeszcze kilka innych sytuacji w życiu - też gwałty. Już bym chyba wolała morderstwa - nie wiem :(

Gość a ty znowu jesteś...
niefankamajka jak ci pomóc?

Kup mi mieszkanie w Polsce - moje własne mieszkanie, troszkę mebli, w mieście... tak mi pomożesz STRASZNIE. To bym taka nie była a tak znowu będę chodzić i szlochać , że wszystko przez to, że nie mam mieszkania w mieście... tak będzie i od razu mówię, ze do nikogo się odzywam i nic mnie nie obchodzi. A zwłaszcza cudzy obiad. Gdybym miała mieszkanie w mieście to by się to wszystko nie stało i nie musiałabym wyjeżdżać, a tak? :( Załamana jestem i tyle :( Pozdrawiam zatykając nos... :(

Wiecie jakie ja bym miała dziś życie gdybym miała mieszkanie w mieście albo gdybym nakłamała gwałcicielowi. Ile ja miałam być mądrzejsza... ale stała umowa o pracę , byłam szczera JESTEM ZE WSI i...??? taki koniec mój :((( Dobrze, że Polański nie jest ze wsi bo też w Polsce po nim. Skąd on jest? Spod Krakowa gdzieś, nie? Ale na pewno nie z Bronowic. Choć może gdybym była z Bronowic to by było lepiej... who knows? :(

Gość ale ktoś tu ma
popieprzony strumień świadomości...