Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna34

Co macie dziś na obiad?

Polecane posty

Gość Joanna34

Cześć, kochane. Podpowiedzcie pomysł na obiadek, bo totalnie mnie opuściła wena :D

Gość teraz to raczej podwieczorek
a nie obiad :) Ja miałam krem z pomidorów i indyk faszerowany a do tego ziemniaki i dwa rodzaje surowek

Gość niefankamajkaniefanka
Obiadu nie je sie o godzinie 17.00. Zwłaszcza w niedzielę. i tyle. Ja powiem wam miałam tyle planów kulinarnych wyjeżdżając za granicę, ale teraz mam w sobie jedno obrzydzenie, że ktoś może sie tak zachowywać, że szpiegować kogoś z jedzeniem z ubraniem, z wszystkim. No wiecie co - jaki to jest alkoholizm to się opisać nie da. Może lepiej po prostu się wynieść po 3 miesiącach i żyć normalnie? Jedna choroba psychiczna - naprawdę :(

Gość odpowiedź jest prosta
A, co Cię obchodzi wścibska babo, czy ja Ci zaglądam do gara?

A forcy przywiozłam tyle że naprawde nie wiem gdzie ją sobie wsadzić - do rękawa :( No ohydztwo - gdzie nie piją tyle? Znacie jakieś takie miejsca bo jeszcze nie wyjechałam, a już mam depresję. Alkoholową :(

Gość stokrotka17
oczywiscie rosol i kurczaka z ziemniaczkami :classic_cool:

forsy - tak miałam napisać. W szkole bym miała węcej po 3 miesiącach przy 20 godzinach niż za tą wielką granicą zapieprzając jak dziki osioł, wiecznie wszystko źle - Boże po co tam ktokolwiek jeździ. Tylko idiota albo z musu kompletnego - jak ja. Normalnego tam nie ma nikogo i koniec - nigdy zdania nie zmienię :(

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
ziemniaczki pieczone z boczkiem i czosnkiem;)

Tam są sami wariaci i zboczeńcy - naprawdę. A ja tam jestem z tego, że jeden dyrektor był złodziejem peweksów. Jedyny powód. Co robić dalej? Nie wiem. Okradał peweksy i zachwycał się Irlandią. Dlatego mi zniszczył życie. Oby trafił do piekła za to, że nie mam papierów przez jego burdel i tyle :( I całe życie mi zniszczyli zboczeńce w Holandii. Jak i on - też burdel fan :( Dla kariery :(

Taki kryminał to dobry dla niego, a dla mnie i tyle. gwałciciel z Polski - akurat tam może być, a ja? I to dyrektor szkoły - gwałciciel. Nie mogę. Z kim teraz zamieszkam? Mordercy? Oby skuteczni w razie co. Naprawdę :(

Gość maliboo
niefanka jestes teraz w Holandii?

czemu się nie je o 17? Zależy jak się kto przyzwyczai :D jak się późno wraca z pracy/uczelni to i w weekend o takiej porze lepiej jeść obiad, trzymać stałe pory. Nie wiem czy Ci to coś podpowie, ja mam albo odgrzewane pierogi przywiezione z Polski :D albo jakiegoś łososia tylko nie bardzo mam z czym go zrobić :D P.S. U mnie dopiero 15 ;D

A gdzie jest tak napisane. Ja jeszcze nie jadłam, zjem ok. 17. Popełniam zbrodnie? Należy mnie wyeliminować?:D

Zmieniam państwo na 4 tygodnie, ale jestem załamana , mam depresję i proszę w ogóle sie do mnie nie odzywać. Wszystko mi popsuła banda alkoholików i jakichś dziwacznych kurew spitych. I tyle. No to mam depresję i tyle. I ludzie ze wsi - jakieś pojeby wtykające nos we wszystko tylko nie w co trzeba. Nie wiem jak przeżyję następne 4 tygodnie. Boję się. Może miałam być mądrzejsza 10 lat temu - Jezu , ale skąd wiedzieć miałam, że wszyscy się zagwałcą dla stołka. Przecież by mnie tu dawno nie było. Bez przesady. Albo bym odeszła gdzie indziej. Same zakały wszedzie i taki koniec mój. Marny i tragiczny :(

A jak nie zakały to kryminaliści ciężcy i alkholicy. No przecież to bez sensu w ogóle się odzywać do takich. o czym tu gadać? Co dziś pijemy? Dajcie spokój. Depresję mam i tyle :(

Gość maliboo
niefanka czy masz przepisane jakies leki, ktore powinnas brac?

Gość taka cecha narodowa
rosołek a na drugie mięsko wołowe w sosie chrzenowym

No jutro idę do apteki też - co rpawda to prawda. Głowa mnie boli strasznie. W tej pracy i tak nie zostanę, bilet to nie wiem co o tym sadzic mam - nic nie sądzę i tyle. Może po świętach uda mi sie znaleźć coś z dala od PIERDZENIA idiotów z pierwszego domku. Idiotów nie idiotów, ale świń chortych na łeb. I tyle. Smacznej wigilii im życzę i obym o tych kanaliach więcej nie słyszała. Moje jedyne życzenie na Nowy Rok. :(

Są ludzie, którzy nie mówią wiecie - tylko pierdzą po prostu. Tym sie pocieszam. Tak w pierwszym domku, jak i drugim. Wtedy należy po prostu im ...wtórować od czasu do czasu. Naprawdę. Oczywiście na swój sposób. Co do mnie - ja się w ogóle nie odzywam. Możecie wierzyć lub nie - WCALE :( Mowa jest srebrem, a milczenie złotem - moja święta dewiza. :(

Wiecie - zanim ktoś coś powie to zawsze tak powiedzcie - mowa jst srebrem tylko skarbie. Naprawdę. A złotem milczenie jest... I tyle. Zawsze o tym pamiętajcie drogie dziatki. A jesli z Twoich ust co chwile wydobywają się wulgrane przekleństwa, ordynarne wyzwiska i tak dalej to czy Ty mówisz czy Ty pierdzisz? Jak uważacie? :(

No bo wiecie czasem człowiek by wolał, żeby ktoś na niego napierdział niż tak się ordynarnie do niego odnosił. Naprawdę. I taka jest prawda o wielu ludziach. Ktoś mi powie, że pewne małżeństwo nie rozmawia ze sobą tylko ida do pokoju. No rozmawiają trochę ze sobą, ale im nie idzie ogólnie to się biją i idą do pokoju po tym. No wiecie co :( Ja tego znowu nie przeżyję . A zaglądanie w gary i wszystko. To wszystko jest z braku tematu do rozmowy bo w zasadzie co - ku..chu... i co dalej? :( Ja tam oszaleję chyba :( Ale muszę brać się w garść :(

Gość Damiecka do domuuuuuuu
schaboszczak z ziemniakami z piekarnika i ogoreczek konserwowy :P

Pomódlcie się za mnie żeby tym razem dali mi trzeźwych - moje jedyne życzenie - naprawdę... pozdrawiam,