Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

One_Kiss

Wystrój sali weselnej - sciana za plecami młodych :-)

Polecane posty

Witam, Prosze o wszelkie pomysły jak mozna wystroic scianę znajdująca sie za plecami Młodych na sali weselnej. Myslelismy do wielkim sercu z balonów , o naszym zdjęciu duuuzym... jednak to jeszcze nie to. Macie jakies pomysly,a moze zdjęcia ciekawej dekoracji? proszę pomóżcie. pozdrawiam

Gość stinusia
wpisz w Google hasło "kurtyna świetlna" - wg. to najfajniejsza dekoracja ściany za parą młodą - ja właśnie taką miałam i wszyscy byli pod wrażaniem! PS.w dzisiejszych czasach jest tyle możliwości, że balony są troszkę obciachowe ;p

Gość do stinusia
to pokaz jakias fote z neta jak to wyglada bo jak wpisuje w google to co powiedziałas, to mi wyskakuja same oblesne foty, jesli to tak wyglada to wies i tanteda, nic fajnego

Gość rrri4
Fajne :-) A nie wiesz czy można takie cos wypożyczyć?

Gość wrt5y
Można też stworzyć coś fajnego kolorowym światlem.

Gość stinusia
na pewno można wypożyczyć :)) znajdź jakąś firmę dekoratorską w okolicy i popytaj, albo poproś jakąś kreatywną przyjaciółkę żeby zrobiła coś takiego - wystarczą światełka i jakiś materiał np. organtyna, atłas :):):)

Gość jallkihaasaa
Zobaczcie jakie fajne rzeczy można stworzyc z tych światełek oraz z balonów. Jak widać, balony nie muszą być obciachowe -mogą być bardzo eleganckie. Wszystko zależy od tego, w jaki sposób je wykorzystamy. http://www.dekoratorium.com.pl/oferta.php

Gość ewea
A baldachim nad Młodymi?

dziekuje za wszelkie pomysły :-) kurcze, te swiatło robi niesamowity efekt :-) a nie wiecie czy firmy wypozyczą same to oswietlenie? czy moze lepiej kupic te przewody swietlne? a moze wystarczą lampki choinkowe? :-D wiecie podwiesic je za materiałem, najwazniejszy efekt dadzą - podswietlą :-D a macie jeszcze jakies inne pomysły? :-D

Gość Jakijakajakiejakiegio
lamki za organzą można powiesić :)

wiecie co jeszcze przyszło mi do głowy? moze nasze wspolne zdjecie powiesic? ale nie jakies małe w ramce i juz, tylko zrobic ze zdjecia tką fototapete, powiedzmy 2mx1,5 m i powiesic i wokół tego serce duze z balonow? co myslicie? nie bedzie wiocha? a zdjęcie nie takie,,zeby od razu leciec do fotografa, tylko z naszego domowego albumu, mamy takie jedno co całujemy sie w swietle zachodzącego słonca, bardzo romantyczne - delikatnie widac zarys naszych twarzy. moze byc cos takiego?

Gość Marek 23
Bardzo stresowaliśmy się przed ślubem. Strasznie przerażała nas konieczność załatwienia tak wielu spraw. W takim zamieszkaniu nie było czasu zaplanować dekoracji. Ustaliliśmy, że temat wystroju przekażemy fachowcom , i nie żałujemy. Magia, nie wiedziałam, że dekoracje mogą tak cudnie wyglądać, piękne kwiaty Wszystkim narzeczonym polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/dekoracje-weselne-sal-kosciolow-torun/.