Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjyutuiooy

CZY MOGĘ SIĘ UWAŻAĆ ZA ŁADNĄ???????

Polecane posty

Gość ghjyutuiooy

Twarz: -owalna, nie mam krostek ani przebarwień, pieprzyków, jasna karnacja, jasna cera, gładka, oczy jasnoniebieskie, rzęsy i brwi ciemne, usta nie sa duze i nie sa małe, średnie, nos normalny, ale lekko spiczasty. Figura: -166 cm wzrostu -49kg -jasna skóra, ot figura przecietna raczej. Włosy: - czarne -długość za ramiona -nie mam z nimi problemów, są gładkie, lekko falowane końce, mam tez grzywke. Czy moge sie uważać za ładną dziewczynę? Mam 21 lat, zdjecia nie dam, ale opisałam sie najszczegółowiej jak umiałam. Kiedys byłam gruba i miałam trądzik, byłam megazakompleksiona.

oczywiscie ze nie. piszac tutaj o tym musi wynikac to z twojej niskiej samooceny. gdybys byla ladna to bys to po prostu wiedziala i sie nie pytala. PROSTE CHYBA :O

Gość zygzaczek
wedlug opisu ktory podalas napewno moge stwierdzic ze jestes zdrowo j e b n i e t a :) co do wygladu to musi byc fota:)

Gość njnkj
twoj opis pasuje do brzyduli, przecietnej i ladnej dziewczyny:O Chyba nie myslisz, ze po zwroscie i kolorze wlosow ktos ci powie czy jestes ladna:O

Gość ghjyutuiooy
zdrowo jebnieta:d dobre, no moze i jestem:D nie macie wyobrazni społeczeństwo komputerowe bez obrazków nie wiecie nic:P chyba z opisu mozna wywnioskowac duzo

Gość maska ibiszaaa
bez foty to do kitu . wrzucaj fote. mozesz miec rozjechane oczy jak ufo i ptasi nos.

Gość j.b.
ile cm w biuści,ile w pasie ile w biodrach, jaka dlugosc nog, czolo wypukle, wysokie, plaskie niermalne, niskie, nos prosty czy orli? twarz w miare symetryczna?oczy w ksztalcie migdalow czy galowate? male, duze?twarz szeroka, waska, dluga? nogi proste, dlugie, krzywe, krotkie? tylek plaski, okragly, jedrny? cycki wiszace czy sterczace? i tak mozna bez konca