Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdelka J

Objawy ciąży - 6. tydzień

Polecane posty

Gość Magdelka J

Witam, jestem w 6. tygodniu ciąży. Nadal nie mogę w to uwierzyć, bo lekarze nie dawali mi szans na naturalne poczęcie. W związku z tym jestem bardzo przejęta, czasem aż za bardzo... Chciałam wiedzieć, jak to jest z objawami we wczesnej ciąży? Czy występują ciągle, czy bywają dni, że czujecie się dobrze? mnie np. jednego dnia bolą piersi, drugiego brzuch, a trzeciego nie czuję nic. Bardzo się boję, że coś się stanie i jeśli czuje objawy, to się denerwuję, czy takie są ok, a jak nie czuję, to się boję jeszcze bardziej, że coś może być nie tak. Wiem, że to trochę chore... Ale trudno mi wyluzować. USG mam dopiero za 3 tygodnie, na razie robiłam 2 razy beta HCG (ładnie przyrasta) i progesteron (prawidłowy wynik). Biorę 3 razy dziennie Duphaston, oprócz tego witaminy, magnez i folik. Proszę, powiedzcie, że będzie dobrze :)

Gość Magdelka J
No i denerwuję się, bo nadal nie mam mdłości.

Gość trzymam kciuki :)
GRATULUJE!!! sama się starałam ok poł roku i przyszło znienacka, jak już machnęłam ręką :) Dzidziuś będzie w maju :) moim zdaniem, jak masz progesteron w normie to powinno by ok, bo ten hormon podtrzymuje ciążę :) uważaj na siebie i dużo odpoczywaj!!! Pozdrawiam

Gość trzymam kciuki :)
a mdłości jeszcze będziesz miala jeszcze dosyc ;) mi sie zaczely ok 8 tygodnia, a niektóre kobiety wcale nie maja, wiec to nie jest powód do zmartwienia

Gość Magdelka J
Dziękuję za słowa otuchy :) A czy u Was objawy występowały ciągle, czy bywały dni, w których prawie nie czułyście, że jesteście w ciąży?

czasami są a czasami nie :) Teraz jestem tylko zmęczona, senna, brak apetytu ale bez mdłośći. Różnie to bywa :) Nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze :) Powodzenia

Każda kobieta przechodzi ciążę inaczej. U mnie objawy ciąży takiej jak mdłości, bóle głowy i ogólne osłabienie zaczęły się w 8 tyg.