Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Bungle

moda na wieloryby?

Polecane posty

Gość powiem wam tylko ze
patrze na malzenstwa z b duzym stazem, bo sama mam taki.Oczywiscie czesc kobiet po latach mocno przytyło, zwlaszcza po menopauzie. I jakos nie widze prawidłowoci ,ze grube stają sie czesciej rozwódkami, czy sa zaniedbywane przez mezów. Raczej nawet przeciwnie. Jesli nie wierzycie - rozejrzycjcie sie wokól siebie. Jednak ludzie cenia wnetrze, poza tym gusta naprawde sa rózne.

Gość kmkm
a ja jestem wielorybem? 165cm i 68kg:(

To tez inaczej jak kobieta dostaje ciała po ilus tam latach małzeństwa a inaczej jak na starcie jest puszysta. Tak jak mówie dla mnie grube nie sa brzydkie tylko poprostu nie w moim typie. A Carrie to inna bajka. Może miec wklęsłe cycki i tez bedzie zayebista :P :classic_cool:

A ja uwazam, ze wcale nie inaczej, jezeli w gre wchodzi PRAWDZIWE uczucie, a nie tylko chec umoczenia w tzipie czy pochwalenia się ładną loszką przed mentalnie gimgówniarskimi kumplami. :classic_cool:🖐️

Gość maaaalena
też tak zawsze myślałam, że grubsza kobieta nie może być seksowna, ale oglądając serial Chirurdzy, zmieniłam zdanie http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sara_Ramirez2.jpg , najseksowniejsza aktorka jest najgrubszą chyba aktorką grającą tutaj, a jest niesamowicie seksowna, po prostu ma taki styl bycia :) przyznam, że sama dbam o linie i nie chce mieć rozmiaru powyżej 38, ale są kobiety otyłe i seksowne, to fakt

Gość TAK SAMO NIE MOGE SIE NADZIWIC
SKAD MODA NA MESKIE WIELORYBY :o. Im koles wiekszy potezniejszy i bardziej oblesny tym weksze mniemanie o sobie a laski leca jak do miodu :o

Gość moja babcia byla za mlodu
bardzo szczupła, potem przytyla, a na stare lata byla bardzo gruba. Dziadek ( chudy) szalal za nia do konca ( a zyli po ponad 90 lat!). Dla niego byta zawsze tą sama kobietą. Wiec niby od kiedy kobieta MOZE byc gruba i to nie przeszkadza?

tak samo nie mogę się nadziwić--> męskie wieloryby to inna sprawa. Jeszcze nie spotkałam się z takimi w tv np gdzie to się przechwalali swoim sexapilem. Raczej biadolą , że są prawiczkami ;) Choć swoją drogą jeden z drugim wyglądają jak ostatnie nieszczęście, ale laseczkę by chcieli w stylu Mirandy Kerr. A że nie mają powodzenia, to potem zakładają tematy w stylu "kobiety nie wiedzą co to miłość, liczy się dla nich tylko kasa i duża pała" :D

Społeczeństwo tyje, a to co powszechne staje się i powszechnie akceptowane. Jeśli mój sąsiad ma grubą dziewczynę to nie będzie wstydu jeśli ja również będę taką posiadał. Mariola jest gruba i ma faceta. Zjem jeszcze trochę czekolady, przecież i tak nie będę wygladała gorzej niż Mariola. Oooo. Skoro mieszczę się w 38 w Orsay'u to nie jest ze mną źle. Przecież to 38! Chuj tam, że mam 150 wzrostu.

Gość sa tózne przyczyny
tendencjo do tycia. Tymczasem kobiety masowo stosuja jakies idiotyczne supe rniezdrowe monotonne diety (np typu samo mięcho, albo jajka). Nie ma cudów, tpo sie bedzie odbijac na zdrowu poleczenstwa. 50 lat temu byly inne wymogi co do wagi i rozmiarow a ludzie jakos z nadwagi nie wygineli.

Gość są rózne przyczyny
sorry za bledy ( za malo fosforu w diecie;))

Gość fanka Pattona
tłuste laski są okropne i powinny mieć nakaz schudnięcia! kto jest za wprowadzeniem tego wniosku w życie? mogę liczyć na wasze wsparcie? pamiętajcie dziewczyny, że one stanowią poważną konkurencję!

Gość fghjkklo
a dlaczego ciągle o kobietach? a może o facetach. wolę modę na zdrowie i kogoś, kto mi nie zasapie ani nie zapoci po średnio dynamicznej grze wstępnej, kto będzie w stanie zmęczyć mnie seksem a nie zanudzić, kogo mogę pocałować nie wyginając się w łuk przez jego brzuch, kto mi nie pierdolnie w kalendarz w wieku 50 lat przez miażdżycę, choroby krążenia, problemy z ciśnieniem itp., kto wiedzie ciekawsze życie i ma lepsze w życiu podniety niż obżeranie się jak prosie

fanko pattona-------> im więcej wielorybów tym lepiej dla zgrabnych kobiet. Ja tam się nie czuję przez nie zagrożona. Tylko niech sobie nie wkręcają, że są sexy, kobiece kształty nie równa się nadwaga! fghjkklo-------> grubi mężczyźni to faktycznie masakra. No niestety, nie wiem jakie może mieć bogate wnętrze, ja tam widzę bogate zapasy tłuszczu pod skórą