Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Bungle

moda na wieloryby?

Polecane posty

Gość Miss Bungle

skąd to się wzięło? Ostatnio wszędzie w Internecie i telewizji pełno grubych kobiet "dumnych ze swoich kształtów, akceptujących się, kochających swoje kg itp". Wierzycie w to? Ja jakoś nie potrafię uwierzyć, że kobieta ważąca 130 kg jest z siebie dumna i uważa się za seksowną i atrakcyjną... Chyba same się okłamują

Gość aguusia
okłamują okłamują, i myślą że faceci w to uwierzą. Ale natura sama dokona selekcji.

Gość suczkanateraz
szukam faceta,który za drobne wsparcie finansowe chciałby spędzić miło czas ze mną zapewniam lokum i full serwis fotki dla zainteresowanych >> http://xfoczki.pl/vx/14997

Gość fanka Pattona
wieloryby do oceanów!

Gość a niby co maja zrobic
jezeli nie moga schudnac...co wcale nie jest dziwne. Pozostaje im zaakceptowac siebie. Ale, ze sa z siebie dumne, czy tez czuja sie seksowne w to tez nie wierze.

Gość LUMENA24
dla mnie kobieta z 80 kg jest juz wielorybem a co dopiero 130 kg, masakra, to już jest chore.

Gość a ja ci powiem że
Są grube osoby, które się akceptują i uważają się za seksowne.!!! Mam taka koleżankę. Waży ok 90-100 kg. Jest naprawdę baaaardzo duża. I o dziwo nigdy nie użalała się na swą tuszę. Ma wspaniałego faceta, niedawno urodziło im się dziecko. Jest kochana, wesoła i śliczna i tak naprawdę jak się ją pozna nie zwraca się uwagi na jej ogromną tuszę. Zwraca się uwagę na człowieka - a ona jest wspaniałym człowiekiem. Kiedyś jej facet wyjechał na dłuższy czas. Na jego powrót kupiła sobie seksowną bieliznę. Stringi. Wcale się nie wstydziła nam ich pokazać :) (oczywiście nie na sobie ;) ) Były takie maluśkie w stosunku do jej dużego tyłka. Ale pewnie ubrała je i rozpaliła go do czerwoności :) Mimo, że nie jest superlaską.... Zawsze zazdrościłam jej tej pewności siebie i samoakceptacji. Ja, mimo iż jestem od niej sporo chudsza, jakoś ciągle mam kompleksy. A ona nie ma żadnych i za to ją podziwiam. Jak to mówi mój kumpel opakowanie zawsze można zmienić - najważniejsze jest to, co masz w środku :)

Gość fanka Pattona
bla bla. wiadomo, że liczy się wygląd. "środek" może tylko ewentualnie pomóc

w sumie często na kafe pojawia się temat w stylu "wstydzę się mojej grubej dziewczyny, do bzykania jest dobra ale nie do pokazania się wśród ludzi". Faktycznie pierwsze, na co zwracamy uwagę to wygląd. W końcu wyglądem przyciąga się faceta, charakterem zatrzymuje go przy sobie :) A swoją drogą zamiłowanie do otyłych kobiet nie podpada pod lekką dewiację?

Gość a ja ci powiem że
takie tematy to zakładają głównie dzieci, albo zakompleksione laski w dorosłym życiu bardziej zwraca się jednak uwagę na charakter, choć nie twierdzę, że wygląd nie jest ważny. każdy z nas jest inny i należałoby to zaakceptować, a nie nabijać się i wyśmiewać tylko dlatego, że ktoś wazy więcej niż ty. Pozdrawiam

Gość Edmunt Pipa
wiele anomalii przyrodniczych dorabia cały PR i ideologie i wynajmuje "fachowców" słono opłaca by ci wmówili , że tera to białe jest czarne a nawet czerwone. na szczęscie penis w kit nie stoi. Natury i pokus nie zabije nic!

Gość moze poprostu twoja
kolezanka trafila na faceta ktory gustuje w grubaskach..i tak mi nikt nie wmowi, ze kabieta wazaca 100 kg. ktora ubierze przymale stringi bedzie wygladala seksowni :[.

Czasami niektórym dziewczynom pasuje tusza, mam taką koleżankę na przykład. Chociaż 130 kg to przesada dla mnie bo taka otyłość jest po prostu niebezpieczna. Ale ogólnie rzecz biorąc są seksowne dziewczyny nawet jak są bardzo duże. Od człowieka zależy.. a wzięło się to stąd że po 1 moda krąży więc wracają do nas ZMODYFIKOWANE upodobania rubensowskie, a po 2 coraz więcej dziewczyn umiera na anoreksję więc się walczy z tym i rozmiarem zero. Ja się zgadzam z tym że trzeba siebie akceptować, i o ile ktoś jest ZDROWY to tusza mu nie powinna przeszkadzać.

Gość a ja ci powiem że
Nie sądzę żeby gustował w grubaskach, bo znam go i całe życie chodziła z dziewczynami wyglądającymi hmmmm.... normalnie. w kierunku chudszych A wy od razu że zboczenie... I nie chodziło mi w ogóle o to. Pytanie brzmiało, czy mogą się czuć dobrze w swoim ciele i czuć się seksowne. A moja odpowiedź - mogą. Ważne żeby nie przejmować się tak bardzo, co sądzą inni. A co do stringów - dla ciebie może i nie wyglądałaby seksownie. Ale jestem pewna , że dla niego tak ;)

Gość ale tylko i wyłącznie
dlatego że masz małego fiutka, bezczelny

Gość a ja ci powiem że
Właśnie Carrie.... Oni tak naprawdę nie wiedzą jak wygląda kobieta, która waży powyżej 100 kg. Dla niech każda powyżej 40 kg to już grubas. szkoda słów...

najlepszy argument, które lubią wytaczać "duże" panie: mam czym oddychać i na czym usiąść. czy w sytuacji, gdy cycki zlewają się z brzuchem a pupa wygląda jak półka na piwo, to naprawdę jest "lepsze" niż niewielki, acz kształtny biust? :|

Gość a ja ci powiem że
przykład.... -> to już ekstremum Ta osoba, o ile to w ogóle kobieta, waży grubo powyżej 150 kg

Gość przyklad seksownej grubaski
ale tam jest i jedna..obok ktorej na oko jest "mniej"..i tez nie sadze, zeby oplywala seksem.