Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Bungle

moda na wieloryby?

Polecane posty

dodam, że nie mówię o kobietach z nadwagą, a otyłych. Tekst o 40 kg to gruba (a raczej chuda :D) przesada.

Jeden lubi blondynki drugi piegowate a trzeci puszyste. Mi sie grubsze dziewczyny nie podobały i podobac sie nie bedą. Wole laske z małymi cyckami i płaskim brzuchem niz puszysta z wielkimi. A jak sie komus podobaja to jego sprawa

Gość a ja ci powiem że
dla ciebie nie, ale dla kogoś z pewnością tak... :) Chociaż faktycznie, aż taka duża nadwaga nie wygląda zbyt estetycznie... Miss Bungle - > czyżbyś kompleks małego biustu leczyła przez nabijanie się z grubasek? ;)

A ja wole wysokich, przystojnych brunetów, o ciemnych oczach i o ciemnej karnacji. A kocham dość niskiego blondyna o jasnej karnacji i jasnych oczach. Takze preferencje nie zawsze odzwierciedlaja rzeczywistość. ;)

Co Ty, nie dam rady mu powiedziec na zywo, musze zaczać chociaz przez telefon, bo tak to nic nie powiem, tylko sie zesram w majty. Niby taka odwazna jestem, a jak przychodzi co do czego to jestem tepym tchorzem. :classic_cool:

Ja nie twierdze, że one sa brzydkie. Ja tylko pisze, że mnie takie nie pociągają. Niestety jestem fanem wieszaków

Ja mialam raz dosc grubego faceta i byl cudownym czlowiekiem, wyciagnal mnie z mega doła. Świetnie sie dogadywalismy. Wiec nie sprowadzajcie wszystkiego tylko i wylacznie do pociagu seksualnego. Jak ludzi zaczyna laczyc uczucie, to pociag wtedy sie pojawia, nawet jezeli przedtem go nie było. 🖐️

Gość ja chyba jestem..
70 kg przy wzroście 170 :( powiedzcie szczerze jestem poprostu przy kości czy już gruba?

Ja chyba jestem... -> Twój wskaźnik BMI: 24.2 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba są po prostu zazdrosne.

Gość ja chyba jestem..
49? w życiu nie uda mi sie tyle schudnąć, musiałabym zniknąć :O

Nasze społeczeństwo popada w skrajności w skrajność. Jak nie anoreksja, to otyłość. Ja mam 180cm wzrostu, ważę 68kg i wydaje mi się, że wyglądam normalnie ;D.

No Ty się zaliczasz do wąskiego grona kobiet, które niezależnie od wyglądu będą zawsze atrakcyjne dla facetów :P