Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblaa

JAKA JEST PRZYCZYNA??? ************

Polecane posty

Gość bleblaa

Hej ;) jaka jest przyczyna minimalnego występowania wydzieliny z pochwy? Zawsze przed okresem miałam jej sporo, jednak w tym miesiącu baaaardzo mało, przez co się zmartwiłam.....Proszę o odpowiedzi.

według mnie nie masz się czym martwić. Wydzieliny może być raz mniej a raz więcej. Tak samo jak cykle niektóre są bezowulacyjne a inne owulacyjne.

Gość bleblaa
Miałam w tym miesiącu też dużo stresu ale nigdy mi się nie zdarzyło, żeby wydzieliny prawie nie było....podejrzewałam u siebie ciążę ale zrobiłam 4 testy ciążowe, każdy negatywny + beta- wynik 0,1 i wszystkie objawy miałam....nie mam pojęcia co się dzieje.

w ciąży to raczej przeciwnie- jest bardzo mokro to indywidualna sprawa i to zupełnie normalne, że czasami jest bardziej lub mniej śluzu. Mógł tez być cykl bezowulacyjny

Gość bleblaa
Może faktycznie to ze stresu i nerwów....gorzej będzie jak okresu nie dostanę, wtedy zwariuję.

W ciąży najczęściej występuje biała wydzielina w zwiększonej ilości i jest to normalny objaw.

Gość bleblaa
Miesiąc temu właśnie miałam duużo wydzieliny...w tym prawie nic.

Gość bleblaa
Miesiąc temu właśnie miałam duużo wydzieliny...w tym prawie nic.

Gość no odpadłam już
a) Boże, pewnie nie możesz spać po nocach przez to?? To takie straszne!!!! Ja na twoim miejscu pojechałabym na pogotowie, bo to może być coś okropnie ważnego!!! Nie zwlekaj ani chwili!! A zresztą, najlepiej skocz z okna, bo ten problem może zaważyć na twoim życiu :o B) tak to ciąża, na pewno, może już w tej chwili wejść w Allegro i kupić całą wyprawkę :) gra-tu-lu-je-my!!!!!!!

Gość bleblaa
odpowiedź typu 'skocz z okna, jedź na pogotowie' nie jest śmieszna, jeżeli to co piszę jest dla Ciebie głupie, to mogłabyś powstrzymać się od komentarzy na tym poziomie...