Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamzone 22

polećcie mi prosze dobrego lekarza co robi badania prenat.

Polecane posty

Gość mamzone 22

prosze zebyscie z wlasnego doswaidczenia mi polecily jakiegos dobrego gina co wykonuje badania prenatalne.. jestem w 21 tyg. mieszkam w siemianowicach, takze gdzies w poblizu- chodzow albo katowice. dzieki z gory

Polecam dr Cnota. Przyjmuje w Katowicach Ligocie na ul. Piotrowickiej. Bardzo dobry lekarz, super specjalista. Sama do niego się wybieram na badania prenatalne.

Gość mamzone 22
zalezy mi na Waszych opiniach bo troche sie zawiodłam podczas pierwszych badanich prenatalnych, posżłam do gina ktorego znalazlam w necie i na wyniku bylo malo co... ;/ takze teraz chcialam kogos sprawdzonego

Gość mamzone 22
a ile bierze za takie badanie razem z płytka?

Za badanie w 11 tc ok 250 zł. , a w 21 tc ok 270 zł. Wg mnie warto, chociaż to nie mało kasy. Jest to bardzo dobry specjalista, wszystkie moje znajome w ciąży były właśnie u niego i każda jest zadowolona. Do tego lekarz o wielkim sercu. Wszystko spokojnie tłumaczy i jest bardzo dokładny.

Gość mamzone 22
moze rzeczywiscie warto ale dla mnie duuzo :( 'własnie ja jestem teraz w 21tyg to kiedy mam sie najlpiej udac na to badanie? moj gin mowi ze mam isc w 23 czy to nie zapóżno????

musiałabyś już zadzwonić się umówić. Powiedz, w którym jesteś tyg. ciąży i pani sekretarka ci sama wyliczy kiedy masz się zgłosić. Podaję nr tel. jeżeli chciałabyś skorzystać : CENTRUM MEDYCZNE KRZYSZTOF SODOWSKI tel.tel. (032) 203 73 63 40-728 Katowice, ul. Piotrowicka 83

Gość mamzone 22
dziekuje ci za te informacje :) przemysle i jak nikt mi nic nie poleci jeszcze to bede musiala ze tego skorzystac :*

Gość kumkwat12
też polecam cm sodowski i panią dr Agatę Włoch - wspaniały specjalista i człowiek!!!! z całego serca polecam do niej, zobacz opinie w necie :)