Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .LaIslaBonita.

Cały czas myślę o seksie.......

Polecane posty

Gość do Do LalslaBonita
to jakis perw, pewnie stary, lysy grubas fuuj niedobtrze mi na sama mysl

Gość Do LalslaBonita
Uśmiałem się... To i tak chyba późno zaczęłaś. No, ale może potem nadrbiłaś.. To ja będąc chłopakiem, a oni - wiadomo- zaczynają na ogół później zrobiłem to sobie mając 12-13 lat, dokładnie nie pamiętam. Też byłem tym wylękniony ale nast raz zrobiłem to już nast dnia!!!!!

Gość fdgvcd
ja też czasami wyobrażam sobie seks z przystojniakami, np. z takimi, których spotykam w komunikacji miejskiej :P

Gość Do LalslaBonita
Jestem przekonany że dziewczyny zaczynają wcześniej!!!

Gość już mężatka
Tak czytam i czytam, chyba z nudów. Ale dopatrzyłam się prawidłowości - chyba wieku "cielęcego". Tez się bałam, jak miałam nascie lat, że myślę za duzo o seksie. Próbowałam przestać - i wiecie co... byłam wtedy cholerą niedobrą dla koleżanek podczas tej abstynencji od .. samozaspokajania i myslenia. Jak zaczełam znowu, to mi sie zycie poprawilo. Zaczelam poznawac facetow, miec kolezanki itp. Przestalam czuc wine, ze jestem ladna i kazdy chce mnie mic... polubilam noszenie miniowek, zaczelam przyciagac facetow, nawet mi sie podobalo i podaba nadal. Dla tego, mysl ile chcesz, fantazjuj ile chcesz, flirtuj do woli. Badz ukryta ekshibicjonistka, rob wszystko co podnieca. Podrywaj i dawaj sie podrywac. Ciesz sie seksem - uwiez ze mozesz miec kazdego, jak sie postarasz. Ale uwazaj na opinie -- nigdy nie pozwol zeby kolezanki odkryly ze to lubisz :) - bo cie zjedza i oszkaluja. Jak chcesz zatrzymac jakiegos samca, i masz do neigo zaufanie, to nie stwarzaj pozorow niedostepnej - idz na calosc bez wiekszych hamolcow, a wiecej zyskasz jak stracisz. Tylko nie mow wszytskiego, nawet najblizszej kolezance. Wiem co mowie.