Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-85

top model-co sądzicie

Polecane posty

Gość ati-85

Co sądzicie o tym programie? Nie jestem jakimś wrogiem tego programu ani samych tych dziewczyn ( jedna z moich koleżanek też pracuje jako modelka). Sorry, że to napiszę, ale w tym programie panuje jakiś...debilizm. Zadania wyznaczane dziewczynom są takie głupie, a i one same nie wyglądają na zbyt entuzjastycznie nastawione. Chyba nie wierzą, że przed nimi naprawdę mogą otworzyć się drzwi kariery. Brak im osobowości, chyba żadna z nich nie potrafi fajnie, normalnie pogadać. Nie wspomnę o seksapilu, bo one chyba nawet nie wiedzą, co to znaczy.

Gość ati-85
upik

Gość pytanie nie całkiem głupie
sossss umieć pisać polski czy nie bardzo stara ?

Gość ati-85
właśnie napisałem z grubsza, że przez to, jaki jest ten program, trudno liczyć na zbyt wielką oglądalność.

Gość chyba cię znam autorze
ati to ty kiedyś pytałeś o płyn do higieny intymnej dla mężczyzn?

Gość ati-85
pisałem. Ale to chyba z tym wątkiem niewiele ma wspólnego? Hmm... a może się mylę?

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy
to nie jest program ktory ma dac tym dziewczynom szanse, ma zarobic kase na ogladalnosci co widac po nim i tyle glupie zadania wszystko do przewidzenia z gory ustawione po to zeby przyciagnac ciekawosc

nie po prostu cię znam bo dawałam ci do oceny portret pewnego chłopaka:P co do tematu- dziewczyny i program z ameryki był zupełnie lepsze:)

Gość ati-85
to naprawdę ty, co dawałaś mi to zdjęcie ładnego chłopaka do oceny? Powiem Ci, że moja dziewczyna wygląda bez makijażu lepiej od nich.

no, to naprawdę ja:) fajnie cię znowu spotka co do dziewczyn to ja powiem że ogólnie jakieś takie słabe ale te amerykańskie w ogóle wyglądowo były aładniejsze i bardziej zróżnicowane. naszey wypadają jakoś tak blado

Gość ati-85
ogólnie brak im temperamentu, nie potrafią się wypowiedzieć. Tylko użalają się nad sobą i są jakieś takie... zniechęcone.

no, takie smętne prowadzący też nie mają tej ikry co mieli w ameryce:P tyry banks nikt nie pobije i tego gościa z szarymi włosami joanny krupy nie lubię zbytnio:P

Gość ati-85
ja też nie lubię Krupy. I nie chodzi wcale o to, że słabo mówi po polsku a do dziewczyny która ma na imię Paulina mówi 'Palina' , ale o to, że jest jakaś taka zimna i strasznie wyrachowana. Takie odnoszę wrażenie. Wersji amer. nie widziałem, ale Tyrę znam z prowadzenia talk show i z filmu Coyote Ugly. Cudna laska.

no tyra ma charyzme i jest taka otwarta a z polskiej obsasdy to najlepsza jest karolina korwin ale jej też tak naprawdenie lubię i w sumie nie pasuje mi ona do programnu w takim typie, bardziej do czegoś intelektualnego już podpasiła:P

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy
nie ma co się dziwić że są 'zmęcone' wprowadzili je do wielkiej willi z masą atrakcji wygód, powinni je dać do jakiegoś zwykłego mieszkanka żeby mogły się wykazać tym jak im zależy a tak to księżniczkom cięzko

Gość Będę Mamusią
Tyra jak i naomi One mają osobowosc mają własne zdanie. uroda to mało. Kobieta musi miec cos w głowie

Gość ati-85
korwin jest za bardzo intelektualna. Tutaj ktoś jest potrzebny kto świetnie wygląda ( jak Tyra) i do tego potrafi fajnie i luźno gadać.

właśnie tylko jak się takz astanawiam to nie wiem kogo można by tu takiego dać, masz jakieś propozycje, ati 85?

Gość ati-85
może ta...Kasia Sowińska? Ona też była modelką, grała w reklamówkach (Los Angeles, Nowy York, Paryż, Londyn itd.). Prowadziła swego czasu jakieś programy w MTV. Według mnie jest fajna.

hm nie znam jej ale sprawdziłam w google grafika i z wyglądu się nadaje:P dobry traf ati :D

Gość ati-85
naprawdę jej nie znasz? Dziwne. Według mnie jest ładna, a do tego taka bezpruderyjna. Lubię to u dziewczyn.

Gość wszedzie slychac polski jezyk
Sowinska to porazka....

Gość ati-85
zobaczcie sobie np. jej rozebrane fotki. Dziewczyna ma urodę i seksapil. Dla mnie jest boska. Moja dziewczyna też tak uważa.

Gość Miranda_1985*
no sowinska by sie nadawala bo jest podobna do uczestniczek... dupe pokazac owszem ale inteligencji 0

Gość Będę Mamusią
Sowinska sie rozebrała? szybko:)

Gość ati-85
jak Wam ona nie odpowiada, to sami dajcie jakieś typy...

Gość ati-85
i wszystko zamilkło

Gość Miranda_1985*
moim typem jest nie robienie tak debilnych programow

Gość ati-85
według mnie sowińska byłaby lepsza od krupy. I tyle w temacie. Do takiego programu nie potrzeba przecież intelektualistki.

Gość Miranda_1985*
widze wymagania zadne rozumu moze nie byc byle byl wyglad