Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wPogoniZaIdeałem

Kopenhaska od 22.11.2010 ;)

Polecane posty

hej:) ja juz po obiedzie.. wszytsko ok ale.. cieżka sprawa z tym szpinakiem :P

hej Pompon;) nooo ze szpinakiem ciężko... ale z drugiej strony to tylko 13 dni... później nie musisz jesc szpinaku;) z tym ze niezdowe jedzenie i słodycze tez trzeba bedzie wykluczyc;) bylam juz kiedys na tej diecie... ja sie czulam dobrze, ale moja siostra niestety nie, byla oslabiona i musiala zrezygnowac.. ciekawe jak bedziemy się czuły po kilku dniach... a jak u Ciebie wyglada sytuacja? ilu kg chcialabys sie pozbyc i jak u CIebie z ćwiczeniami ?

tylko ze problem w tym ze jak połykam go to sie cofa;) i ile udało Ci sie wtedy zrzucic? no niestety nie wszyscy daja rade z da dieta.. tez robiłam ja dwa lata temu i ciezko bylo ale wytrzymałam jakims cudem:) a jesli o ćwiczenia chodzi to od tygodnia krece hulahopem i zamierzam sie go trzymac :) a u Ciebie jak ?

Ja na tej diecie schudłam 13 kilo... a najohydniejszy był stek... dlatego zamieniłam go na kurczaka na parze....

no, ja tez czasami robie sobie małe odstępstwa, np kalafior zamiast brokuła... ja wtedy wytrzylalam połowe i mialam 4.5 mniej... takze bylam bardzo zadowolona, ale teraz mam zamiar wytrwac do końca, zapisalam sie na boks, dzisiaj pierwszy dzien;d a ogólnie 3 razy w tyg po 1.5 godz do tego jakies brzuszki wieczorem, chociaz najbardziej mi zależy żeby kg zeszly z dolnych partii ciala, ale niestety na to nie ma reguły;) oooo Olaskr... to gratuluje, a jak po diecie?

po diecie miałam jojo delikatne... ale cóż...wytrwałam i ćwiczyłam sporo... teraz sama ułożyłam sobie dietkę i juz kilka kilo mniej...kopenhaska ok o ile później nie wróci się do starego jedzenia...

ohh to moze ja tez na brzuszki sie skusze jeszcze ;D ale myslisz ze dasz rade z tym boksem tak niewiele jedzac?:) 4,5 tez niezle jesli o połowe chodzi:) a utrzymało sie chociaz? tzn takie odstepstwa nie zaszkadza?:) a jakby szpinak na brokuła zamienic np?:)

rowerek lub biegi polecam :) idealne... brzuszki w sumie też... a zamiast szpinaku polecam sałatę pekińską...

mysle ze taka zmiana to nie jest jakis duzy problem, zważywszy na to ze i tak sie wprowadza juz orgomne zmiany w stosunku do wczesniejszego żywienia...

Cześć Dziewczyny. Czuję się słabo... :( jak zawsze pierwszego dnia kopenhaskiej. Ja zamieniłam szpinak na brokuły. też niskokaloryczne i też zielone :P Dzisiaj przeżyłam totalny koszmar bo... mój "mąż" przymusił mnie do zrobienia obiecanych pierogów. Robiłam je dwa razy w życiu i były to próby nieudane. Tym razem, z przepisem M. Kuronia, wyszły... IDEALNE. Facet mówił, że "na kozaku". A mnie ściskało w srodku, że ja nie mogę :( Męczarnia na maksa. Jestem dumna z siebie bo: - po raz pierwszy w życiu udało mi się zrobic pierogi - nie zlamałam diety ;)

Nie mogę spać... Tak mi się chciało jeść... I wypiłam mocną kawę, bo zawsze hamuje apetyt. A teraz siedzę z wystrzelonymi oczyma i nie zasnę, no xD

hej Dziewczyny;) fajnie ze sie trzymacie, mi tez na szczęscie nie udalo sie dzisiaj złamac diety, wrócilam dzisiaj z 1.5 godzinnego treningu i myslalam ze umrę;) jednak ruch to świetna sprawa, do tego dieta i bedzie idealnie... jak wytrzymamy w połowie diety to juz pojdzie gładko... ;) Wytrwałości!

a no cisza cisza, ja sobie radzę, bardzo dobrze się czuje i nie jestem jakos specjalnie głodna, na wage wejde dopiero po diecie to wtedy się pochwalę, a jak u Was? ;) mam nadzieje, ze jeszcze się trzymacie;d

ja niestety koncze diete poniewaz nie czuje sie dobrze:) ale zycze powodzenia ! :)

Witam! Od jutra zaczynam diete. Włączę się w temat ok? :) Kiedyś już byłam na tej diecie i efekty były faaajne. Żadnego efektu jojo. Pozdrawiam

Czesc dziewczyny ! Zaczynam dzisiaj !!! waga startowa 77kg/ 166 cm wzrost Zyczcie mi powodzenia !!!! Milego dnia !

Gość nie warto szkoda zdrowia
i nie mowie tego w złej wierze tylko ostrzegam Was dziewczyny. i uwierzcie mi, ktora ma doswiadczenia z ta dietą. Wyniszcza organizm i pojawiaja sie dziwne problemy zdrowotne, ktorej w na pierwszy rzut oka nie maja z tym zwazku, aale jak porobi sie badnia to nagle sie wpada na to ze to odd diety. JA zaluje ze bylam taka głupia, chociaz cieszylam sie z utraconych kg. Dzisiaj bym jej juz nie powtórzyła.