Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikusia

kobiety , jakie najgorsze rzeczy uslyszalyscie od mezczyzn

Polecane posty

Gość pikusia
a i jescze jedno chyba jednak najlepsze "ty na milosc juz jestes za stara" :D powiedzial mi to ktos komu rzekomo bardzo na mnie zalezalo a go odrzucilam

Gość jestem z tobą bo
jestes zadbana, nie przeszkadza mi, że jesteś gruba, poza tym masz kasę, ale pamiętaj, że w sumie mogę mieć inne dziewczyny więc bądź miła. Możecie nie wierzyć, ale taki właśnie tekst usłyszałam, po pół roku bycia razem....

Gość pikusia
mam nadzieje ze od razu przegnalas w pierony?

Gość jestem z tobą bo
a z innym facetem, po dwóch latach bycia razem, usłyszałam - jaki związek? My nie jesteśmy w żadnym związku, niczego ci nie obiecywalem, nie mój problem, że się zaangażowałaś. Zresztą popatrz na siebie, wyglądasz jak pasztet...

Gość pikusia
:(

Gość laleczkaaaa21
Mi po tym jak go rzuciłam i wybrałam innego powiedział z zemsty ,że zbrzydłam i wyglądam jak potwór . Wtedy przechodziłam okres choroby dość powaznej , miałam bardzoe podkrążone oczy itd ,ale ze względu na chorobę było to szczególnie chamskie... Ogólnie jestem ładną osobą i on mi to mówił do czasu kiedy go porzuciłam.. ale warto było go rzucić bo całe chamstwo wylazło

Gość laleczkaaaa21
anie nie podkrapoło to poczucia mojej wartości bo wiem ,że to było po to żeby mi sprawić przykrość ,a choroba była przejściowa.. a jakoś wczęsniej mnie wychwalał jak nie wiem co jaka to piękna jeste,\m tylko po rozstaniu pokazał twarz

Gość pikusia
a ciekawe czy faceci maja jakies takie przypadki ,gdzie slowa kobiet bardzo ich zranily

Gość ulalalalalaa
"jestem zakochany, ale nie w tobie"

Gość izabelllllaaaaaaaaaa
"ciebie trzeba ściemniać bo byś zwariowała" "zawsze traktowałem cię nijak, dla mnie mogłaś być lub nie" "zamierzam sobie odbić" "to była przyjaźń z ruchaniem, radź sobie" "może od razu jebnę ci kosę w klatę" po 2 latach "miłości". Psychopata...

Gość efdwefwef
a ja " nie wchodz tam bo nasrałem wielkie gówno i mam biegunke" :o dwa dni pozniej sie rzostalismy

Gość :)))))))))))))))
zostańmy przyjaciółmi:) po 5 latach

Gość ej....
kocham Cię w pierwszych pięciu minutach rozmowy.....mam tego dość w 10 minucie rozmowy, koniec z nami, rax sobie sama, amma to w dupie co zrobisz, nie obchodzi mnie to...zostańmy przyjaciółmi po 5 latach.... to był zwykły dzień 3 lata temu

Gość co ty gadasz izka?
??

Gość no tak....
leżąc ze mną w łóżku " myślami jestem gdzie indziej" )przy bylej:(

Gość Czarny_Kwadrat
Ja usłyszałam coś takiego od swojego, już byłego, chłopaka: Takie dziewczyna jak Ty, to raczej nie znajdzie już żadnego chłopaka ;/

Gość bhdnbxfbd vj
ja uslyszalam, ze facet nie chce sie ozenic z seksbomba bo boi sie ze jej nie utrzyma, wiec ozenie sie z toba :D kurwa :D jest najlepszy. mnie nikt nie przebije. faceci- szczegolnie moj cierpia na chroniczny brak mozgu. a jestem taka zajebista, a mecze sie z takich chujem

To go zostaw, bo on Ci zajebistości odbiera ;) "Nie mogę rozmawiać, bo ludzie tu są"-jak się chciałam grzecznie zapytać o zdradę :P "On jest moim przyjacielem, a ty tylko dziewczyną" - cholernie bolało.

Gość moja niech się
spytał czy spotkałam kiedyś swój ideał? a potem dodał, że on swój tak i niestety nie miał mnie na myśli ;-(

Gość zr
Kiedyś nuciłam sobie piosenkę "Jestem Bogiem....." A on do mnie "Jesteś nikim". Dodam, że jak miałam zamiar go zostawić i zaczęłam go olewać, to zakładał tematy na kafeterii, że tak bardzo mnie kocha i się stara, a ja nie chcę z nim rozmawiać. Idiota. Drugi facet Nosiłam bransoletkę, jakaś reklama środka anty z takim dyskretnym napisem "mam w sobie coś". To było od jakiegoś krążka dopochwowego. Dostałam jak miałam praktyki w szpitalu, świeciła w ciemnościach :D Ale do rzeczy. Spytał mnie raz, co tam jest napisane, więc mówię "Mam w sobie coś", a on do mnie z tekstem "taa, chyba pustkę" :O

Gość zr
ten drugi jeszcze powiedział, że jestem dla niego czwartą najpiękniejszą kobietą na świecie. Pierwsza jest mama, druga miss świata, trzecie nie powie kto, a czwarta ja :O Oczywiście zostawiłam go. Acha, jeszcze kiedyś powiedział, że jak pokazał rodzicom moje zdjęcie, to jego matka powiedziała, że staro wyglądam :O Miałam wtedy 23 lata, wszyscy dawali mi mniej :O

przyjechałabyś do mnie to nie musiałbym wydawać na dziwke (mąż do żony)

Gość moj exchlopak powiedzial
kiedys do mnie i do mojej kolezanki z ktora romansowal ze ja mam piersi takie jakby naplul 3 razy na szybe(w sensie ze takie male)to bylo chyba 10 lat temu, ale wiem od znajomych ze poznal potem kobiete ktora go tak wygoila z kasy, umeblowal jje chate i go pogonila a teraz jest bezrobotny

zr ten drugi jeszcze powiedział, że jestem dla niego czwartą najpiękniejszą kobietą na świecie. Pierwsza jest mama, druga miss świata, trzecie nie powie kto, a czwarta ja Oczywiście zostawiłam go. Acha, jeszcze kiedyś powiedział, że jak pokazał rodzicom moje zdjęcie, to jego matka powiedziała, że staro wyglądam Miałam wtedy 23 lata, wszyscy dawali mi mniej HA HA HA przeciez to komplement :P jestes ladniejsza od angeliny jolie i jessici alby i monici bellucci :D

Gość Andziua
Ja uslyszalam, ze jestem workiem na sperme.

Gość frhebguyfb
mój mnie uderzyl :/

Gość a ja przeczytalam smsa
ze....(nasz sex) to bylo zwylke jeb...dziwki... tak załosnego palanta nigdy nie spotklam.. ale......jedno jest pewne,,,nie zapomni o mnie do konca swoich dni...;) dostal....'wycisk";)

Gość penelopa zwiadowczyni
po zerwaniu, gdy zastanawialismy sie czy do siebie wrocic, jego najlepszy argument (pomijam, ze zdradzal, a byl moim pierwszym): "jesli chcesz byc dalej czysta, jezeli dla ciebie to dalej najwieksza wartosc, to badzmy ze soba" po tym gdy dowiedzial sie, ze bylam na randce z innym mezczyzna (nie bylismy razem) "ty dziwko, szlajasz sie z jakims typem" a inny byly : "pakuj sie jedziemy do wloch" - moja odpowiedz "nie" jego " pakuj sie, a jak nie to i tak cie zedre z ulicy tak jak bedziesz stala"

Gość bnm
"schudnij, to może i ciebie ktoś polubi"

Gość staysi
w sms żadnego ślubu i wesela nie bedzie ( 2 miesiace przed ślubem) i jesteś pierdol......oną materialistką