Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikusia

kobiety , jakie najgorsze rzeczy uslyszalyscie od mezczyzn

Polecane posty

Gość meeehe
"moja kochana Ty się nie łam..." - skąd jesteś ? bo mój teraźniejszy facet ma podobne jazdy jak ten typ którego opisałaś :):)

Gość meeehe
a poza tym i ja dodam teksty moich byłych : nr.1 - " bo wiesz, ja spotykam się czasem z moją byłą i spacerujemy sobie za rękę" (głupia byłam, że go po tym tekście nie rzuciłam, rok później zostawił mnie dla tej byłej :D) nr.2 - "jak mogłas pomyslec ze cie zdradziłem ? ja tylko leżalem na niej pod kocem" (mój były, którego przyłapałam w jednoznacznej sytuacji z jego koleżanką :D) mój obecny ukochany - "takiego skarba jak ty to ja bym z checia oddal najwiekszemu wrogowi" :D no ale cóż dziewczyny... wszystko jest do przeżycia, a w życiu i dupków trzeba mieć, żeby kiedyś trafić na "tego" :)

Gość mój też jest ideałem
Idę go pocałować za to w penisa (leży już w łóżku) :D

Gość rertgregreg
pomoge wam po 1 wy wiazecie sie z hamami oni was maja tylko na ruchanko po 2 wy tez lubicie sobie milo spedzic czas z facetami a wiec darmowe dziwki a teraz dfo rzeczy: sa niesmiali faceci sa dobrzy faceci sa porzadni faceci brac i nie wybrzydzac nie bedzie tych niespodzianek czemu kobiety biora tych pustych polfacetow?

Gość buka
masz na mysli siebie bucu?

Gość przyszedl czas i na mnie
A więc tak mój facet były komentował przy mnie kobiety pamiętam to do dziś jak chodziliśmy po sklepie i na czołowke szła koło nas blondynka on mi wtedy powiedział "ulala ślicznotka pierwsza klasa koteczku wziąłbym ją na warsztat chyba byś się nie czepiała gdybym się przespał inną bez uczuć to tylko seks" to był koniec miałam po nim długą przerwe potem kolejna przeprawa równie bolesna rozmawialiśmy o modelkach zeszło na mój temat i powiedział mi wprost "jesteś hmmm przeciętna ale masz dobre serce najważniejsze jest wnętrze" zaniżyli moje poczucie wartosci i to zajebiscie popadłam w mega kompleksy pół roku temu również byłam z facetem miał kuzynke mówił ciągle że ona to by mogła mieć każdego cały czas o niej mi opowiadał że jest bardzo łądna ze ma w koło samych adoratorów Nasz związek się rozleciał aktualnie jestem sama i szukam tego jedynego

Gość rertgregreg
buka - nie ty musisz poznac jeszcze takiego ktory po sexie ci powie: ania chociaz umie loda zrobic wczoraj tak mi obciagnela ze sie spuscilem w 3 minuty a ty nawet nie umiesz obciagac nie nadajesz sie na moja dziwke i kilka podobnych to zmadzrzejesz a jak nie to jak ci taki ham piwpsznie w twarz ze 3 razy to juz na pewno przejzysz na oczy

Gość wiesz co chyba naprawde
popracuj nad soba, bo ok z ta blondi rozumiem ale obrazac, ze sie mowil tak o kuzynce ? bez sensu, kobieto to jego siostra!!! chyba przesadzasz, kompleksy

Gość meeehe
rertgregreg - to nie tak, po prostu poszukując trafia się na różne przypadki. zauważ że większośc kobiet, rozstawało się ze swoimi facetami zaraz po usłyszeniu tych słów, więc chyba nie są głupimi dz...kami. poza tym ciężko rozpoznać prawdziwy charakter faceta na początku , na to niestety potrzeba czasu. żaden facet od pierwszego spotkania nie mówi np. ty to tylko do r..nia będziesz..

Gość do retgre cos tam
idz idiotko spac bo nie wiem czy smiac sie czy plakac

Gość rertgregreg
meeehe - latwo to poznac tylko udajecie wyrzucil bym wam cala teorie doboru i wiedzialybyscie dlaczego tak robicie ale po co w kazdym razie tylko odwrotnosc waszego emocjonalnego wyboru gwarantuje brak problemow ale zawsze wybierzecie ham vs porzadny - HAM

Gość buka
chlopie, nie obracam sie w takim srodowisku i nie odnajduje sie w relacjach z meskimi cipkami, ktore opisales.

Gość do retgre cos tam
cham jak juz cos nie no z debielm gadac szkoda

Gość a moj na imprezie
jak poslzismy z moja przyjaciolka, poklocil sie ze mna i odwalal ogromna SZOPKE, ze na takie imprezy to przychodza same szamty i bananowi chlopcy i ze przyszedl tu tylko dla mnie.. potem wychodzil, wracal na zmiane. Za 3 razem wyszedl myslalam na dobre, poszlam z koelzanka SIKU potem szlysmy pod parkiet pozegnac ise z eznajoma (juz chcialam do domu), a on tam STAŁ i pwoiedzial, ze widzial jak tancze z innym i jestem... DZIWKĄ i bawie sie lepiej bez niego... na nic zdalo sie wytlumaczenie ze do jasnej cholery bylam siusiu i z nikim nie tanczylam! na drugi dzien stwierdzil, ze mnie za te slowa nie przeprosi ;] słodki jest prawda?

Gość mam czarny nick też
-odpierdol sie, -spierdalaj (dwukrotnie od tego samego) -ruchalem sie ze swoja ex -i kolezanka z zielonej gory.... mimo wszystko z nim jestem. tak wiem jestem pierdo*nieta...

Gość meeehe
rertgregreg- żadna kobieta nie pcha się na siłę w ramiona debila - jestem pewna że każda z dziewczyn jakie tutaj się wypowiedziały, na samym początku poznawały czarujących facetów, a nie chamów. Mój mężczyzna był na początku dla mnie aż taki dobry, że naprawdę zastanawiałam się, czy nie jest dla mnie zbyt wielką ci.ą. A potem pokazał prawdziwą twarz :p I uwierz mi, na pewno nie udawałam, nigdy sama przed sobą nie udaję. Więc sorry znawco damskich umysłów, ale chyba się mylisz :)

Gość choraa
ja choruję na białaczkę usłyszałam od męża życie mi zmarnowałaś, nie myślałem że małżeństwo będzie wyglądało w ten sposób że będę się cały czas musiał tobą opiekować w złości odpowiedziałam nie martw się może niedługo umrę odpowiedź? nie mogę się doczekać bydlak

Gość a moj na imprezie
do tego bywalo: "weź sie dziewczyno lecz" "jestes pierdolnieta" (to chyba calkiem popularne u nich co nie dziewczyny?) "ja pierdole, ja z toba nie wytrzymam, wykonczysz mnie nerwowo" "kurwa" (nie ze ja, ale czesto wplata to jako bluz jak jest zly) "taa kurwa ruchalem sie z kazda dziwka w okolicy" (z ironia) a najbardziej zbalolal mnie fakt jak kedys powiedzial, jak wygladal jego pierwszy raz, jak to zrobil na syzbko do polowy sciaggnietych bokserkach z jakas laska (bo za 10 min rodzice jej mieli przyjsc) a potem mial jej krew na tych bokserkach.. obrzydzilo mnie to..jak on podchodzil do tego;/

Gość Twój problem kolego polega na
rertgregreg meeehe - latwo to poznac tylko udajecie wyrzucil bym wam cala teorie doboru i wiedzialybyscie dlaczego tak robicie ale po co tym, że Ty mówisz jedynie o teorii, a my znamy praktykę.

Powiedział: Tak, to wszystko prawda - przeleciałem te panienki poznane na fotce i portalach randkowych "-ruchalem sie ze swoja ex -i kolezanka z zielonej gory...." - i znajomą z Poznania - i jakąś nastkę na koncercie - i starą znajomą z pracy - i twoją dawną koleżanką ze szkoły - i sprzedawczynią ze sklepu z rowerami - etc etc Przeżył. Ale głównie dlatego, że miałam kaca. No i jeszcze godzinę wcześniej, nim to powiedział, byłam w nim straszliwie zakochana. Uratowało mu to życie.

Gość Goorka
A ja wlasnie nie wiem czy zerwac z facetem, mowil do mnie np. wypier... nienawidze cie nigdy mnie nie kochalas ( a wczesniej mowil, ze czuje to bardzo mocno) jestes egoistka wiecznie ma pretensje, ze go oszukuje, choc nie oszukalam ani razu, mowi np. ze jak ide wczesniej spac, to: na pewno bylas na imprezie i kogos tam poznalas, nie wierze, ze tak szybko chodzisz spac, na pewno jak mnie nie ma to spotykasz sie z jakimis facetami, na pewno mialas duzo facetow przede mna itp. ogolnie kazda sytuacje interpretuje jako zdradzanie go albo proba zdrady poza tym sprawdza moj telefon, gadu, naszaklase, w sensie wlamal sie na nk i gadu;/ dziewczyny macie doswiadczenia z takimi chamami, niemile, ale jednak, co myslicie? rzucic go?

Gość fzdgdzg
Goorka, jasne, że rzuć. Nie pozwól się tak traktować, grunt to szacunek do samej siebie.

Gość a moj na imprezie
Goorka - uciekaj od niego jak najpierdzej! to typ zakompleksionego powalonego faceta! jest zazdrosny o wszystko, bedzie cie sprawdzac i nie da zyc! to nic, ze jest cudownie kochany, opiekunczy, mily, nieba by ci przychilil! to jego taktyka, jest mily az do bolu, wkradnie sie wszedzie w twoje zycie i bedzie chcial je kontrolowac! bedzie ci pozniej wypominac, ze on byl taki dobry dla ciebie, ale to jest z jego strony chore, on nie jest dobry, on ma powazne problemy!

kiedy czekałam na wyniki biopsji usłyszałam od swojego ówczesnego chłopaka - jak masz chorować to wracaj do mamy ja się tobą nie będę zajmował bo dla mnie najważniejsza jest praca leżałm chora i ryczałam w poduszkę a on oglądał sobie spokojnie tv bydlak

Gość Goorka
A moj na imprezie chyba masz racje:/ juz mi jakiś czas temu wypomniał, że to wszystko, robił dla mnie, a ja taka jestem dla niego... Kompleksy też ma, czasem jak się napije, to mówi, że jest do niczego i że nikt go nie kocha, a wtedy mi się go robi szkoda i się lituję nad nim nie wiem jak mam z Nim zerwać, ale powinnam, a obecnie jest jak mówisz, że jest kochany, bo jesteśmy po etapie kłótni i zerwania, gdzie teraz jest milutki. Ja próbowałam z nim zerwać, ale nie potrafię, a potrzebowałam opinii osoby postronnej jak Ty, żeby się upewnić, że się nie mylę w tej decyzji, także dziękuję Ci bardzo za radę!

Gość Goorka
Kotek na płotek, aż się nie chce wierzyć, jacy faceci potrafią być chamscy, dopiero w takiej sytuacji się poznaje. Mój dopiero po pierwszej wielkiej kłótni mi wszystko wygarnął co o mnie myślał, jeszcze był trochę podpity, to zakładał, że mówił naprawdę co myśli i wyrzucił to z siebie. Ja się zastanawiam jak zerwać. Kiedyś chciałam, próbowałam nie pisać, nie dzwonić, a nie dało rady. Ja się pierwsza przełamałam:/

Gość fdghgfd
00:45 [zgłoś do usunięcia] choraa ja choruję na białaczkę usłyszałam od męża życie mi zmarnowałaś, nie myślałem że małżeństwo będzie wyglądało w ten sposób że będę się cały czas musiał tobą opiekować w złości odpowiedziałam nie martw się może niedługo umrę odpowiedź? nie mogę się doczekać bydlak Brak słów...Taki mąż przebija wszystko :o Przykro mi że kogoś takiego masz u boku akurat kiedy potrzebujesz wsparcia :/ Mam nadzieję że będzie dobrze i wrócisz do zdrowia 🌼 A reszta panów też bez komentarza :/ Mój facet ma wiele za uszami,ale to co tu czytam to normalnie jakieś SF :| Skąd wy ich bierzecie? Nie ma co się przejmować takimi palantami :/

Gość Goorka
A ja jak czytam te wypowiedzi, to mnie zastanawia, ze ich az tak duzo, takich palantow, tez nie wiem skad sie biora...moj facet pracuje w mundurowce - moze stad te stresy na to wpływaja, przed chwila tez przeczytalam na forum watek o policjantach, ktorzy tez maja nierowno pod sufitem, chyba cos w tym jest fdghgfd jestes dalej ze swoim mezem?

Gość a ja myślałam
że, mój jest cham